Aylan 82-vuotiaan isoisän huomaavainen ele koskettaa: "Sai minut lähes itkemään" – videolla valtava suosio

Aylan isoisä halusi piristää leikkauksesta toipuvaa tytärtään tavanomaisuudesta poikkeavalla tavalla, kertoo uutisportaali Insider.

Ayla Winter-White, 20, oli päässyt kotiin hänelle suoritetun leikkauksen jälkeen. Naisen suureksi iloksi hänen isovanhempansa tulivat pitämään toipilaalle seuraa.

Aylan 82-vuotias isä Keith halusi piristää lapsenlastaan tavalla, joka ei välttämättä ole kaikkein ennalta-arvattavimmasta päästä – etenkään, kun kyseessä on iäkäs mies.

– Hän kertoi minulle, että hän on lakannut mummin kynnet 30 vuoden ajan ja hän halusi nyt lakata minunkin kynteni, Ayla kirjoittaa Twitterissä jakamansa videon yhteydessä.

Videolla uskomaton suosio – katselukertoja miljoonia

Ayla oli Keith-pappansa huomaavaisesta eleestä niin mielissään, että halusi ikuistaa hänen ja isoisänsä yhteisen hetken niin itselleen kuin Snapchat- ja Twitter-seuraajilleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän jakoi videoklipin yhteisöpalvelu Twitterissä, jossa video on saanut käsittämättömän suuren suosion – tätä, jos mitä voi sanoa viraaliksi!

Videota on tällä hetkellä katsottu yli 11 miljoonaa kertaa, minkä lisäksi Twitter-käyttäjät ovat reagoineet klippiin satoja tuhansia kertoja – pelkkiä tykkäyksiä on hurjat miljoona kappaletta.

Video saa herkistymään

Videon kommentit ovat myös ilo silmälle. Etenkin moni isovanhempansa jo menettänyt koki videon äärimmäisen koskettavana.

– En tunne isoisääsi, mutta rakastan häntä jo nyt. Tämä video sai minut lähes itkemään. Kunpa minunkin isovanhempani olisivat vielä täällä. Nauti jokaisesta pienestä hetkestä. Toivon sinulle ja isovanhemmillesi paljon rakkautta, Glen lausui.

– Uskon, etten ole ainoa, joka on osa ”tämä saa minut itkemään” -ryhmää. Sanonpahan vain, eräs käyttäjä totesi kyynel silmäkulmassaan.

Twitter-käyttäjät ovat etenkin otettuja siitä, miten kunniatehtävänä isoisä piti lapsenlapsensa kanssa viettämäänsä aikaa.

Videolla on kuultavissa hellyttävän papan kommentti: ”Minulla on nyt tärkeä tehtävä”.

– Tämä on suloisin asia maailmassa, eräs Twitter-käyttäjistä ihastelee.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Insider, Twitter 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja