90 päivää morsiamena -sarjan ex-pari erikoisen isyyskohun keskellä – nainen ilmoitti raskaudestaan hetkeä eron jälkeen

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

90 päivää morsiamena -sarjan seitsemänneltä kaudelta tuttu Juliana Custodio odottaa esikoistaan, jonka isä on ajautunut huhujen ja epäilyjen kohteeksi.

90 päivää morsiamena -ohjelmasta tunnettu ex-pari Juliana Custodio ja Michael Jessen ovat erikoisen isyyskohun keskellä. Custodio ilmoitti olevansa raskaana vain kuukausi sen jälkeen, kun hänen ja Jessenin erosta ilmoitettiin julkisesti.

Tammikuun puolivälissä esikoistaan odottava Custodio puolestaan vihjasi sosiaalisessa mediassa menneensä kihloihin uuden miesystävänsä Benin kanssa. Kuvio on kuitenkin herättänyt kysymyksiä siitä, kuka on Custodion esikoisen isä. 

Brasilialainen Custodio työskenteli mallina Euroopassa ennen kuin muutti Yhdysvaltoihin mennäkseen naimisiin Jessenin kanssa. Custodio asuu tällä hetkellä tuoreen kihlattunsa kanssa Saksassa, jossa hän on jatkanut uraansa mallina.  

Hiljattain Custodio julkaisi Instagram-tilillään kuvapäivityksen, jossa hän jakoi useita otoksia yhteiseltä Italian matkaltaan miesystävänsä kanssa. Yhdessä kuvista näkyi Custodion vasen käsi, jonka nimetöntä koristi sormus. Eräs naisen seuraajista onnitteli tätä kihlauksesta, johon malli vastasi kiitellen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joidenkin väitteiden mukaan Custodion vauva ei olisi kuitenkaan hänen miesystävänsä, vaan nainen olisi pettänyt edellistä puolisoaan Jesseniä tämän entisen puolison Sarah Nason nykyisen aviopuolison Seanin kanssa ennen kuin hän matkusti takaisin Eurooppaan vuoden 2021 elokuussa. Hän kertoi julkisesti olevansa raskaana saman vuoden marraskuussa. Jessen oli vahvistanut kuukautta aikaisemmin, että hän ja Custodio ovat eronneet.

Custodio on kertonut odottavansa tyttöä ja että hän olisi 13. raskausviikolla. Näin ollen monet ovat myös epäilleet, ettei Custodio voisi odottaa lastaan kellekään muulle kuin miesystävälleen, sillä hän ei ole tiettävästi vieraillut sitten vuoden 2021 kesän lopun Yhdysvalloissa, missä sekä hänen entinen puolisonsa Jessen että tämän entinen puoliso perheineen asuvat. 

Custodio ja Jessen menivät naimisiin 90 päivää morsiamena -sarjan seitsemännellä tuotantokaudella. Sarjassa seurattiin tuolloin, että yllättäen Custodio ja Jessenin entinen puoliso Naso ystävystyivät läheisesti. Naso jopa toimi Jessenin ja Custodion häissä pariskunnan vihkijänä. 

Lähde: Screen Rant

Lue myös:

    Uusimmat