90 päivää morsiamena -kohupari palasi yhteen – taustalla kiivaita riitoja, lähestymiskieltoja sekä lasten huoltajuuden menettäminen

90 päivää morsiamena -sarjasta tunnetut Paul ja Karine Staehle ovat yllättäen palanneet jälleen kerran yhteen.

90 päivää morsiamena -sarjasta tunnettu kohupariskunta, yhdysvaltalainen Paul Staehle, 40, ja brasilialainen Karine Staehle, 27, ovat palanneet yhteen, kertoo In Touch. Uutisen taustalla on pariskuntaa läheinen lähde. 

– Paul oli Brasiliassa ja Karine rukoili häntä tulemaan takaisin, lähteet kertovat.

Karine Staehle seurusteli vuoden 2022 lopussa hetken Unelmien poikamiestyttö -ohjelmasta tunnetun Josh Seiterin kanssa. 

Parin yhteenpaluu on yllätys monille, sillä heidän suhdehistoriansa on hyvin monimutkainen sekä dramaattinen.

Kaksikko esiteltiin televisiokansalle vuonna 2017, kun heidät nähtiin 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Tavatessaan parilla ei ollut käytännössä yhteistä kieltä, vaan he kommunikoivat kääntäjäsovelluksen avulla. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ongelmia parisuhteen alussa aiheuttivat niin kulttuurierot kuin kahden maan välillä pallottelu. He menivät kuitenkin naimisiin marraskuussa 2017 ja saivat ensimmäisen lapsensa maaliskuussa 2019 ja toisen lapsensa helmikuussa 2021. 

Hankaluuksien johdosta Paul ja Karine Staehle ovat kuitenkin eronneet lukuisia kertoja suhteensa aikana. Yksi parin suurista eroista ja riidoista tapahtui todella monien silmäparien edessä, sillä se tapahtui Instagram-livessä heinäkuussa 2020. Näihin aikoihin pari haki lähestymiskieltoa toisiaan vastaan, mutta lähteiden mukaan luopui hakemuksistaan myöhemmin. 

Vuoden 2021 joulukuussa toinen pariskunnan kiivas riita päätyi laajalle levinneeksi nettivideoksi. Videon kuvausajankohdasta ei ole tietoa, mutta Staehlet erosivat jälleen kerran pian sen julkaisun jälkeen. 

Pari on vuosien aikana myös taistellut useaan otteeseen lapsistaan ja heidän huoltajuudestaan. Vuoden 2022 heinäkuussa Staehlet, jotka olivat tuohon aikaan eronneet, menettivät kumpikin lastensa huoltajuuden, kun heidän vanhemmasta lapsestaan Pierrestä tehtiin katoamisilmoitus. Lapsi löydettiin myöhemmin ja sijoitettiin samaan sijairperheeseen pikkuveljensä Ethanin kanssa.  

Marraskuussa 2022 Karine Staehle vetosi seuraajiinsa ja aloitti rahakeräyksen voidakseen palkata asianajajan, saadakseen lastensa huoltajuuden. 

Lue myös:

    Uusimmat