Muistatko pierujaan kaupanneen 90 päivää morsiamena -tähden? Huutokauppasi virtuaalitreffit ja koki elämänsä yllätyksen

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista

Stephanie Matto päätyi treffeille yllättävän henkilön kanssa.

90 päivää morsiamena -tähti Stephanie Matto nousi otsikoihin vuodenvaihteen tienoilla, kun hänen kerrottiin takovan valtavia summia myymällä omia, purkitettuja pierujaan. Nainen kertoi tienanneensa purkkipieruillaan jopa 44 000 euroa kuussa.

Rahakas pierubisnes oli sittemmin laitettava jähin, sillä nainen joutui pierudieettinsä takia vuoden alussa sairaalaan.

Matto on sittemmin keksinyt muita tapoja tienata elantonsa. TMZ kertoo, että nainen huutokauppasi hiljattain tunnin pituiset, virtuaalisesti toteutettavat illallistreffit itsensä kanssa.

Huutokauppatreffit johtivat tarjoustaisteluun kahden huutajan välillä. Toinen huutajista oli TMZ:n mukaan Matton superfani, ja toinen stephiejosinbox -nimellä esiintynyt henkilö.

Nimimerkin taakse piiloutunut henkilö voitti lopulta treffit Matton kanssa läväytettyään esiin 2700 dollarin, eli noin 2650 euron tarjouksen.

Matto oli julkaisun mukaan ällikällä lyöty, kun niin ikään 90 päivää morsiamena -ohjelmaa tähdittänyt Stephanie Davidson lähestyi häntä Instagramissa ja kertoi olevansa treffihuutokaupan voittaja.

Kaksikko ei ole koskaan tavannut toisiaan aikaisemmin. Davidsonin kerrotaan huutaneen treffit itselleen, sillä hän halusi tavata Matton keskustellakseen tämän kanssa markkinointiin liittyvistä ideoista.

TMZ:n mukaan 10% Davidsonin tarjoamasta  2700 dollarista lahjoitetaan Be The Match Foundation -järjestölle, joka auttaa ihmisiä löytämään luuydinlahjoittajia.

Matto jakoi erikoisesta sattumuksesta videon myös somekanavilleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat