Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

9.1.2004 Tillipestolohi, paistettuja punajuuria ja uuniomenat

Tillipestolohi ja paistetut punajuuret
Tillipestolohi ja paistetut punajuuretCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 09.01.2004 12:19

1 puntti tilliä
1 rkl pinjansiemeniä
2 rkl raastettua parmesanjuustoa
2 valkosipulinkynttä
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
600 g lohifileetä

Hienonna tilli, oliiviöljy, pinjansiemenet ja mausteet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi parmesanraaste. Leikkaa lohifilee neljään osaan, niin että se jää nahasta kiinni. Mausta halutessasi lohipalat kevyesti suolalla ja pippurilla. Sivele ne vielä tasaisesti tillipestolla ja paista 200 C uunissa noin 15-20 minuuttia.

Paistetut punajuuret

4 punajuurta
1 sipuli
suolaa ja valkopippuria
1 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
0,5 dl vettä
0,5 tl sokeria

Kuori punajuuret ja sipuli. Leikkaa pieniksi kuutioksi. Kuumenna paistinpannua kevyesti ja lisää sokeri, punajuurikuutiot, sipuli ja öljy, kypsennä hiljalleen muutama minuutti, lisää vesi ja anna sen haihtua miedolla lämmöllä. Tarkista punajuurien kypsyys ja anna tarvittaessa hautua kunnes ne ovat kypsiä. Lisää sitruunamehu ja mausteet. Tarjoile lohen lisukkeena paistettuja punajuuria sekä vihannessalaattia.

Uuniomenat

Uuniomenat
UuniomenatCopyright MTV Oy 2004

4 omenaa
100 g pehmeää voita
3 rkl fariinisokeria
2 rkl pähkinärouhetta
2 rkl kuivattuja aprikooseja hienonnettuina
1 tl kanelia

Poista omenoista siemenkota. Sekoita täytteen aineet keskenään ja täytä omenat täytteellä. Paista 175-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Resepti: Jyrki Sukula

Lisää aiheesta:

Lasten purkkiruokaa vedetään takaisin – saattaa sisältää muovinpalojaYksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikanHuijarit ottavat kaiken irti verosesongista: "He tietävät, että moni asioi juuri nyt OmaVerossa"Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaaMozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erotSyötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:00
    Ruokavirasto

    Lasten purkkiruokaa vedetään takaisin – saattaa sisältää muovinpaloja

  • 16:46
    Ruoka

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • 12:57
    Verkkohuijaukset

    Huijarit ottavat kaiken irti verosesongista: "He tietävät, että moni asioi juuri nyt OmaVerossa"

  • 10:11
    Testit

    Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaa

  • 08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot