Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

9.1.2004 Tillipestolohi, paistettuja punajuuria ja uuniomenat

Tillipestolohi ja paistetut punajuuret
Tillipestolohi ja paistetut punajuuretCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 09.01.2004 12:19

1 puntti tilliä
1 rkl pinjansiemeniä
2 rkl raastettua parmesanjuustoa
2 valkosipulinkynttä
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
600 g lohifileetä

Hienonna tilli, oliiviöljy, pinjansiemenet ja mausteet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi parmesanraaste. Leikkaa lohifilee neljään osaan, niin että se jää nahasta kiinni. Mausta halutessasi lohipalat kevyesti suolalla ja pippurilla. Sivele ne vielä tasaisesti tillipestolla ja paista 200 C uunissa noin 15-20 minuuttia.

Paistetut punajuuret

4 punajuurta
1 sipuli
suolaa ja valkopippuria
1 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
0,5 dl vettä
0,5 tl sokeria

Kuori punajuuret ja sipuli. Leikkaa pieniksi kuutioksi. Kuumenna paistinpannua kevyesti ja lisää sokeri, punajuurikuutiot, sipuli ja öljy, kypsennä hiljalleen muutama minuutti, lisää vesi ja anna sen haihtua miedolla lämmöllä. Tarkista punajuurien kypsyys ja anna tarvittaessa hautua kunnes ne ovat kypsiä. Lisää sitruunamehu ja mausteet. Tarjoile lohen lisukkeena paistettuja punajuuria sekä vihannessalaattia.

Uuniomenat

Uuniomenat
UuniomenatCopyright MTV Oy 2004

4 omenaa
100 g pehmeää voita
3 rkl fariinisokeria
2 rkl pähkinärouhetta
2 rkl kuivattuja aprikooseja hienonnettuina
1 tl kanelia

Poista omenoista siemenkota. Sekoita täytteen aineet keskenään ja täytä omenat täytteellä. Paista 175-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Resepti: Jyrki Sukula

Lisää aiheesta:

Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!