Mainos

8 erikoista apuvälinettä: Näin seksikohtauksia tehdään elokuvissa

Oletko koskaan miettinyt, miten elokuvien seksikohtaukset tehdään? Ovatko näyttelijät oikeasti alasti teeskennellyissä seksipuuhissaan?

Vaikka elokuvien seksikohtaukset voivat vaikuttaa hyvinkin todentuntuisilta, ne ovat kaikkea muuta. Usein yhden lyhyen kohtauksen kuvaaminen voi viedä tunteja – tai jopa koko päivän! Cracked-sivusto arvioi, että 15 sekunnin kohtaus vaatii ainakin kuusi tuntia kuvausta erilaisten kuvakulmien sekä valaistuksen vuoksi. Kun soppaan lisätään vaativa ohjaaja ja useat sivustaseuraajat, voi olla varma, ettei homma oikeasti kiihota kumpaakaan osapuolta.

Mutta millaisia apuvälineitä alastonkohtauksissa tarvitaan, jotta vastanäyttelijän edessä ei tarvitsisi esiintyä täysin alasti?

1. Merkinit

Merkin on sukupuolielinten edessä pidettävä peruukki, jonka juuret ulottuvat jo 1450-luvulle, jolloin satiaiset olivat kiusallinen ongelma naisten keskuudessa. Myös prostituoidut käyttivät peruukkia peittääkseen todisteet sukupuolitaudeista. 

Nykyään näyttelijät käyttävät merkineitä kuitenkin täysin erilaisesta syystä. Jotkut ohjaajat nimittäin vaativat niiden käyttöä seksikohtausten aikana. The Daily Beastin mukaan esimerkiksi Kate Winslet käytti sellaista The Reader -elokuvassa.

2. Pussukat sukukalleuksia suojaamaan

Kiihkeää seksikohtausta katsellessa on vaikea kuvitella, että kyseessä on täysin teeskennelty kohtaus. Yksi salaisuuksista piilee miesten käyttämissä sukan muotoisissa pussukoissa, jotka kääritään intiimialueen suojaksi. Tällä tavoin sukukalleudet ovat suurelta yleisöltä suojassa, vaikkei sitä mistään voisi huomatakaan. 

3. Ihonväriset alusvaatteet

Myös naiset käyttävät vastaavia suojia intiimialueidensa peittona. Näyttelijä Anna Paquin on kertonut teippaavansa alapäänsä suojaksi ihonväriset stringit – joiden sivut on leikattu irti. Kun kameroiden kuvakulma on oikea, kaikki näyttää saumattoman alastomalta. Myös miehet voivat käyttää vastaavia alaosia.

4. Nännisuojat

Nännin peittäviä, pieniä lappuja käytettiin jo 1920-luvulla. Silloin niitä käyttivät kabaree- ja burleskitanssijat. Nykyään näyttelijät käyttävät niitä peittämään nänninsä antaen kuitenkin samalla illuusion täydellisen paljaasta rinnasta. 

5. Jumppapallot

Näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja  John Turturro on kertonut käskeneensä Romance and Cigarettes -elokuvassa näytelleen Kate Winsletin istua pienen jumppapallon päälle näyttelemään kohtausta, jossa Winslet harrastaa seksiä olemalla itse miehen päällä.

Kuvausten loppupuolella Winsletin kerrotaan livenneen pallon päältä ja tömähtäneen lavastemiehen syliin.

6. Prosteettiset sukupuolielimet

Joskus se vartalonosa, jonka näet, ei edes kuulu oikealle ihmiselle. The Guardian -sivuston mukaan joskus näyttelijöiden suojaksi asetellaan silikoniset osat, jos kiihkeä seksikohtaus sitä vaatii.

7. Kuukautisiteet

Girls-sarja tunnetaan roisiudestaan. Neloskaudella näyttelijä Allison Williams esiintyi kuitenkin poikkeuksellisen rohkeassa kohtauksessa. Williams kertoi Entertainment Weeklylle, että oudosti leikattujen Spanx-housujen lisäksi hänen takapuoleensa oli teipattu kuukautisside yleisen siveellisyyden vuoksi, mutta myös siksi, että vastanäyttelijä Ebon Moss-Bachrachilla oli paikka, johon asetella kasvonsa.

8. Ruusuvesi-glyseriinisuihke

Näyttelijöiden ammattitaidon lisäksi seksikohtaukset ovat joskus vakuuttavia pienten, tärkeiden yksityiskohtiensa vuoksi – kuten vartalolla kimaltelevan hien.

The Independentin mukaan näyttelijöiden vartaloille suihkutetaan ruusuvesi-glyseriinisihketta kohtausten välillä "seksihien" aikaansaamiseksi. 

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.