Mainos

8.5. Punainen kanapata

Punainen kanapata

  • 6 kpl broilerin koipireisiä
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 pss (50 g) kuivattua parsakaalia
  • 3-4 rkl tomaattijauhetta
  • 2 dl tomaattimehua
  • 6 dl kanalientä
  • 1 tl timjamia
  • suolaa
  • ripaus cayennenpippuria
  • 2 kpl laakerinlehti

Ruskista kanapalat padassa ja lisää paloiteltu sipuli sekä paprika ja parsakaalit. Lisää myös tomaattijauhe, tomaattimehu, kanaliemi sekä mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 45 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

(Reseptit: Alex Nurmi)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.