Mainos

71-vuotias Josefina on uskomattomassa kunnossa – paljastaa salaisuutensa: "Ikääntymisprosessia voi hidastaa"

Jos tarvitset inspiraatiota nousta ylös sohvalta ja lähteä liikkeelle, tässä sinulle yksi sellainen. 

Tämä yli seitsemänkymppinen nainen todistaa, että ikä on todellakin vain numero. Josefina Monasterio ei ole nimittäin antanut iän estää häntä toteuttamasta unelmiaan kehonrakentajana. Nainen aloitti kehonrakennuksen iässä, jossa moni ryhtyy jo pikkuhiljaa haaveilemaan leppoisista eläkepäivistä – 59-vuotiaana.  

– Uudistan itseäni kymmenen vuoden välein. Kun olin 60-vuotias, aloitin kehonrakennuksen, ja nyt 70-vuotiaana ryhdyin kirjailijaksi. En aseta itselleni rajoitteita. Ihmiset rajoittavat itseään iän, kansalaisuuden ja sukupuolen perusteella, ja se on turhauttavaa! Ikä on mielenlaatu, esikoiskirjansa juuri julkaissut Monasterio paljastaa.

Naisen salaisuus piilee yksinkertaisessa elämässä 

Kun naisen kuvia katsoo, ei jää epäselväksi, että hän pitää hyvää huolta kehostaan. Sen lisäksi, että nainen käy ahkerasti treenaamassa, hän harjoittaa säännöllisesti myös henkistä puolta. Naisen aamut alkavat tavallisesti aamukolmelta, jolloin hän herää meditoimaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Puoli viideltä on vuorossa puolestaan juoksulenkki, jota seuraa jooga- ja uintiharjoituksia. Vaikka monelle meistä jo tässä olisi tekemistä, naisen päivä ei suinkaan loppunut tähän. Aamutreenien jälkeen nainen suuntaa kuntosalille, jossa hän harjoittelee vähintään kahden tunnin ajan tiukan kunto-ohjelman mukaisesti. Iltapäivät hän pyhittää rentoutumiselle, siivoamiselle ja muille kotitöille.

– Ikääntymisprosessia voi hidastaa pitämällä huolta mielestä, kehosta ja sielusta, nainen toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pidän elämäni yksinkertaisena. En juo, enkä polta, enkä stressaa. Noudatan tasapainoista ruokavaliota ja iltaisin sammutan valot kahdeksaan mennessä, Monasterio toteaa.

"Meidän ei tulisi koskaan luovuttaa itsemme suhteen"

Useita palkintoja pokanneella kehonrakentajalla on yksinkertainen neuvo kaikille tiukasta kropasta haaveileville; älä tyydy vain unelmoimaan, vaan tee unelmistasi totta. 

– Miksi et tekisi sitä nyt? nainen kyselee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sinun tulee olla kurinalainen, aivan kuten minun. Joinain aamuna en haluaisi nousta ylös, mutta sitten ajattelen pitkällä aikavälillä saavutettavia tuloksia, ja se saa minut nousemaan ylös saman tien.

Monasterio on valmistautumassa paraikaa seuraaviin kehonrakennuskilpailuihinsa ja pohtii, mitä lähtisi tavoittelemaan seuraavaksi. Toipa tulevaisuus eteen mitä tahansa, varmaa kuitenkin on, ettei hän aio luovuttaa.

– Meidän ei tulisi koskaan luovuttaa itsemme suhteen. Anna itsellesi mahdollisuus epäonnistua. Älä anna pelon estää sinua kehittämästä itseäsi ja voittamasta, Monasterio neuvoo.

Lähde: NBCNews

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja