70-vuotias brittimies eli karanteenissa pizzalla, limulla ja kekseillä – sai viimein apua: "Tämä kaikki on palauttanut uskoni ihmiskuntaan"

David eli kuukauden ajan tilauspizzalla ja kekseillä, koska ei koronaviruksen vuoksi uskaltanut lähteä kotoa. Nyt mies on saanut apua.

David Hoggett menetti vaimonsa jo vuonna 2014. Nyt 70-vuotias brittimies kärsiikin koronaeristystään yksin, kertoo Get Surrey -lehti. David ei virusuhan vuoksi voi poistua kotoa, eikä hänellä ole lähialueella perhettä tai ystäviä, joilta saisi apua.

Tilasi vain pizzaa

Aluksi David eli pizzalla, jota tilasi puhelimitse. Sitten Dominos-ketju lopetti puhelintilausten vastaanottamisen. Tämä pakotti Davidin kauppaan.

– Ei ole vaihtoehtoja, kun olet yksin, David kuvailee.

– Kuukauden ajan elin vain Dominosin pizzalla, suklaakekseillä ja Coke Zerolla.

Kauppareissulla poliisit havaitsivat vanhan miehen ja menivät juttelemaan tälle. Kuultuaan Davidin tilanteesta virkavalta kävi tämän puolesta kaupassa. He myös varmistivat, että David saa jatkossa apua.

David. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tämä kaikki on palauttanut uskoni ihmiskuntaan"

Nyt alueella asuva Jodie Cordner käy Davidin puolesta kaupassa. Mies saa paikalliselta hyväntekeväisyysjärjestöltä lämpimän aterian päivittäin, ja kuultuaan Davidin tilanteesta myös paikallinen Dominos on luvannut toimittaa miehelle ruokaa viikoittain, vaikka puhelintilauslinja pysyykin kiinni.

– Tämä kaikki on palauttanut uskoni ihmiskuntaan. En tunne ketään ja moni ei välittäisi, mutta tämä on ollut niin kilttiä. Minulla on vain televisioni, muuten katselen vain neljää seinää, David sanoo.

Mies nukkuu vain vähän ja kertookin valvovansa usein jopa 20 tuntia vuorokaudesta.

– Ajattelen, että nukun tarpeeksi sitten kuolleena. Elämästä voi yhtä hyvin nauttia niin pitkään kuin mahdollista, David vinkkaa.

Lue myös:

    Uusimmat