Mainos

6 myrkyllisintä ihmistyyppiä: Tällaiset ihmiset vaikeuttavat elämääsi

Seura tekee kaltaisekseen ja vaikuttaa hyvinvointiisi merkittävästi. Nämä kuusi myrkyllistä ihmistyyppiä ankeuttavat elämääsi, joten harkitse tarkkaan, haluatko pitää heidät mukanasi. 

Ihmiset, joiden keskellä elät, vaikuttavat siihen, mitä uskallat tavoitella ja miten elämääsi elät. 

1. Tuomitsevat

Teit keittiöremontin, mutta jo etukäteen pohdit, mitä Tuomitsija mahtaa olla asiasta mieltä – hänellä kun on sanansa sanottavana hiustesi väristä, kasvatustavastasi, ruokavaliostasi ja ammatinvalinnastasi, eivätkä ne sanat suinkaan ole mairittelevia. 

Tuomitseva ihminen näkee moitetta kaikessa ja kaikissa, etkä voi koskaan miellyttää häntä – ja miksi edes yrittäisit? Todellisuudessa vain sinun mielipiteelläsi on väliä oman elämäsi suhteen. Tee itsellesi palvelus ja puutu ikävään käytökseen tai jätä hyvästit vaikealle ihmissuhteelle. 

2. Kateelliset

Kun elämäsi kulkee kohti kivikkoa, tarvitset tukea, mutta se on tarpeen myös silloin, kun kuljet kohti menestystä. Kateelliset ihmiset eivät ole onnellisia puolestasi, eivätkä kannusta sinua, vaan pyrkivät latistamaan ja pahoittavat mielesi. 

3. Kontrollifriikit

Liian tiukasti ohjaksia pitelevät ihmiset ovat hankalia paitsi työelämässä, myös vapaa-ajalla, sillä he kokevat tietävänsä aina kaikesta kaiken ja neuvovat sinua jatkuvasti. He myös pahoittavat mielensä, mikäli et tottele.

4. Uhriutuvat ihmiset

Uhriutuva ihminen näkee aina syyllisiä ympärillään, mutta ei koskaan peilissä. Hän kokee, että onneton elämä on kaikkien muiden syytä ja viettää päivänsä ajatellen, mikä kaikki menikään vikaa. 

Tällaiset ihmiset eivät näe oman roolinsa tärkeyttä omassa elämässään, eivätkä ymmärrä valintojensa seurauksia saati sitä, että he voivat omilla valinnoillaan vaikuttaa myös positiivisesti elämäänsä. 

5. Pessismistit

Pessimisti ei pety, vai pettyisikö sittenkin? Ihminen, joka näkee aina ensimmäisenä vain negatiivisia puolia asioissa voi olla raskasta seuraa, sillä jatkuva valittaminen ja huonojen asioiden vatvominen vie iloa elämästä. 

6. Turvallisuushakuiset

Liian turvallisuushakuiset ihmiset eivät uskalla muuttaa elämäänsä, vaikka se olisi miten onnetonta tahansa. He haluavat pysyä vihaamassaan työssä ja pelkäävät sen menettämistä, vaikka uusia mahdollisuuksia olisi miten paljon tahansa tarjolla, tai jäävät asumaan paikkaan, josta eivät pidä, koska eivät uskalla hypätä tuntemattomaan. 

Tällaisten ihmisten pelko voi vaikuttaa myös sinuun ja saada sinut pysymään paikoillasi, vaikka haluaisit mennä elämässäsi eteenpäin. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.