Mainos

5 tähteä jotka vihaavat hittirooliaan – ”Mitä enemmän luin käsikirjoitusta, sitä enemmän vihasin tyyppiä”

Vaikka roolityö olisi ollut kuinka legendaarinen, näyttelijälle se ei aina ole maailman mahtavin juttu. 

Näyttelijän täytyy osata muuntautua moneksi ja pystyä omaksumaan erilaisia hahmoja. Jotkin ikoniset roolit eivät tahdo päästää tähtiä otteestaan, mikä ei aina ole kovinkaan ihanaa näyttelijöiden puolesta.

Joko he vihasivat vain hahmoaan tai koko elokuvaa, kokosimme yhteen viisi näyttelijää, jotka eivät ole kovinkaan mielissään kaikesta tekemästään työstä. 

1. Kate Winslet & Titanic

Vaikka Kate Winslet ei vihaa Titanic-elokuvaa, hän ei ole ollut jälkikäteen kovinkaan innoissaan roolisuorituksestaan Rose DeWittinä. Ikoninen elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1997.

– Jokaisen kohtauksen kohdalla ajattelen, että "Oikeasti... oikeasti? Teitkö tuon oikeasti noin? Voi hyvä luoja...".

Englantilaisen Winsletin mukaan häntä häiritsee erityisesti hänen kömpelö amerikkalainen aksenttinsa. Hänen mielestään se on niin kammottava, ettei hän pysty itse kuuntelemaan sitä. 

– Toivottavasti se on paljon parempi nyt. Näyttelijöillä on tapana olla todella itsekriittisiä. Minulle on todella vaikeaa katsoa mitään esiintymisistäni, mutta Titanicia katsoessani mietin vain, että voisinpa tehdä sen uudestaan. 

2. Adam Brody & O.C.

Adam Brody ei vihaa esittämäänsä roolihahmoa Seth Cohenia O.C.-sarjassa, hän vain vihaa Sethistä puhumista. Eräässä haastattelussa Brody kertoi suoraan, miksi Sethistä puhuminen ärsyttää. 

– Se käy tylsäksi, siinä kaikki. Ainut tapa millä se ärsyttää minua – mikä ei tarkoita, ettenkö olisi ylpeä siitä – on se, että olen lopenuupunut keskusteluun siitä.

Brody totesi haastattelussa myös ymmärtävänsä, miksi esimerkiksi Harrison Fordia ärsyttäisi puhua jatkuvasti Star Warsista.

O.C. pyöri ruuduissa vuosina 2003-2007.

3. Robert Pattinson & Twilight

Robert Pattinson vihaa Twilight-elokuvia, niissä esittämäänsä vamppyyria Edward Cullenia sekä sitä asiaa, että kaikki rakastavat kumpaakin näistä. Pattinson on puhunut asiasta avoimesti useissa haastatteluissa. 

– Edward on mitä naurettavin henkilö... mitä enemmän luin käsikirjoitusta, sitä enemmän vihasin tätä tyyppiä. Lisäksi, hän on 108-vuotias neitsyt, joten hänellä on selkeästi jotain ongelmia. 

4. Sarah Jessica Parker & Sinkkuelämää 2

Hittisarjaan perustuva elokuva Sinkkuelämää 2 ei saanut faniensa keskuudessa kovinkaan hyvää vastaanottoa. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2010.

Sarjaa tähdittävä, Carrie Bradshawia esittävä Sarah-Jessica Parker myönsi tänä syksynä ymmärtävänsä, miksei elokuva menestynyt. 

– Pystyn näkemään, missä meni pieleen. Ymmärrän, todella tajuan sen. Mutta sanon myös, että tajuan kuinka hiton paljon rahaa se teki. Minusta tuntuu, että se on unohtunut keskustelusta.  

5. James Franco & Your Highness

James Francolla ei ole kerrassaan mitään hyvää sanottavaa vuonna 2011 ilmestyneestä fantasiaelokuvasta Your Highness.  

– Se leffa on syvältä. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Lähde: Marie Claire

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.