Mainos

5 kaunista luonteenpiirrettä, joista tunnistat introvertin

Ujo ja hiljainen vai syvällinen ja kiehtova? Introverttiä ei kannata tuomita pelkän ulkokuoren perusteella.

Introvertti on sisäänpäin kääntynyt analyytikko, joka toimii mieluummin yksin kuin isossa joukossa. Usein introverttien ajatellaan olevan myös ujoja ja hiljaisia. Introvertit ovat kuitenkin myös syvällisempiä ihmisiä kuin ulospäinsuuntautuneet ekstrovertit.

Introvertit eivät automaattisesti ole ujoja, vaan ennemminkin heiltä puuttuu ekstroverttien sosiaalisuus. Introvertit eivät hakeudu huomion keskipisteeksi, koska eivät koe hyötyvänsä siitä mitenkään.

1. Introvertit nauttivat syvällisistä keskusteluista

Introvertit ovat loistavia keskustelukumppaneita, jos heidän kanssaan pääsee viettämään kahdenkeskistä aikaa. Vaikka he saattavatkin lämmetä hitaasti, on se odottamisen arvoista. Introvertit eivät ole small talkin ystäviä, sillä he säästelevät sanojaan. Tästä syystä he nauttivat syvällisemmistä keskusteluista, ja ovat niissä myös parhaillaan.

2. Heissä on kiehtovaa syvyyttä

Introvertit ovat mystisiä persoonia, joiden mielenliikkeiden arvuuttelu kiehtoo muita ihmisiä. Tästä syystä he houkuttelevat peräänsä ihailijoita useammin kuin tavoittelevat itse ihastuksensa kohteita. Vaikka introvertteja kuvaillaan usein kaukaisiksi, ovat he harvoin näkymättömiä. Introverttien aivot ovat erilaiset kuin muiden: heidän energisyytensä linkkiytyy ennemmin aikaan kuin ekstroverteilla, joiden energisyys kasvaa sosiaalisissa tilanteissa.

3. Introvertit solmivat onnekkaita suhteita erilaisten ihmisten kanssa

Toisin kuin ekstrovertit, introvertit pystyvät solmimaan merkittäviä ihmissuhteita niin ekstroverttien kuin kaltaistensa introverttien kanssa. Ekstrovertit tapaavat ennemmin solmia suhteita vain kaltaistensa kanssa.

4. He ovat loistavia kuuntelijoita

Introvertit ovat loistavia kuuntelijoita, koska huomaavat herkästi pienet yksityiskohdat ja analysoivat luonnostaan keskustelukumppanien sanoja. He osaavat myös kysyä juuri oikeita kysymyksiä. Myös tästä syystä introvertit kehittävät merkityksellisempiä suhteita muiden ihmisten kanssa.

5. Introvertit harvemmin aloittavat riitoja

Introvertit ovat ennemmin passiivisia kuin aloittavat uuden riidan. He puhuvat asiat mieluiten halki ja ovat hyviä selvittämään ongelmia. Introverttien tunteet kuumenevat harvoin. Heidän käytöksensä on harvoin harkitsematonta tai satuttaa muita.

Lähde: Lifehack

Video: Myös nämä erilaiset kaverukset onnistuivat solmimaan ystävyyden välilleen.

2:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.