46-vuotias Cindy Crawford on edelleen äärimmäisen seksikäs pakkaus – katso!

46-vuotias Cindy Crawford poseeraa aikakauslehden kannessa puolipukeissa yhtä upeana, kuin kaksikymmentä vuotta sitten. 1990-luvun seksisymboli ei näytä vanhentuneen päivääkään. Mikä on hänen ulkonäkönsä salaisuus?

Supermalli ja 1990-luvun kiistaton seksisymboliCindy Crawford, 46, on poseerannut uransa aikana tuhansissa eri kansikuvissa. Huulensa yläpuolella olevasta luomestaan tunnettu kaunotar poseeraa nyt Shape-lehden kansikuvassa uimapuku yllään; naisen ensimmäisestä kuntoilupainotteisen lehden kansikuvasta on aikaa tasan 20 vuotta, ja silti supermalli näyttää edelleen yltiömäisen seksikkäältä ja hyvinvoivalta pakkaukselta.

Crawford jakaakin lehdessä kauneus- ja terveysvinkkejä siihen, kuinka hän onnistunut ylläpitämään nuorekkaan ulkomuotonsa ja millaisella "Pysy seksikkäänä" -kuntokuurilla muutkin naiset voivat saavuttaa samat mitat.

– Kaikkein fiksuin muutos jonka olen tehnyt oli se, että lopetin jokailtaisen pastan syömisen, Crawford kuvailee.

Crawford myös kertoo treenaavansa säännöllisesti personal trainerin ohjauksessa vähintään kolme kertaa viikossa. Lisäksi malli haluaa urheillessaan viettää samalla aikaa ystäviensä kanssa.

– Yritän myös päästä vaeltamaan kerran viikossa ja minusta on ihanaa mennä yhdessä naisystävän kanssa, koska se on samalla terapiaa ja kuntoilua, Crawford kuvailee.

Crawford myös ymmärtää, että nykyajan kiireet ja paineet eivät anna periksi tiukalle treenille, mutta hänen mukaansa pienikin hetki kuntoilun parissa on parempi kuin ei mitään.

– Monet naiset saattavat ajatella, että jos minulla ei ole aikaa mennä salille tunniksi, se ei ole minkään arvoista – mutta 10 minuuttia on sen arvoista, 30 minuuttia on sen arvoista.

Lue myös:


AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja