Mainos

4 vinkkiä makuuhuoneeseen: Näin saat miehen tuntumaan isommalta

Jos miehen peniksen koko tuntuu omaan makuusi liian pieneltä, voi näillä seksiterapeutin vinkkaamilla konsteilla tuoda vällyjen väliin vähän lisää täytettä.

Ei se koko, vaan miten sitä käyttää – eikö? Jos kumppanisi peniksen koko kuitenkin tuntuu astetta pienemmältä, She Comes First -kirjan kirjoittanut seksiterapeutti Ian Kerner vinkkaa, miten miehen peniksen saa tuntumaan isommalta.

Kuumenna tunnelmaa
Se, mikä vaikuttaa miehen kokoon on se, missä määrin peniksen sisällä olevat paisuvaiskudokset täyttyvät verellä – erektiossahan penis pitenee, paksuuntuu ja kovenee.

Toisin sanoen: mitä enemmän mies on kiihottunut, sitä isommalta hän tuntuu sisälläsi. Joten panosta esileikkiin ajan kanssa ja pyri kiihottamaan kumppaniasi kiusoitellen.

Lantionpohjalihaksille töitä
Jos koet miehen peniksen olevan pienempää kokoa, pistä omat lantiopohjalihakset töihin ja purista lihaksiasi miehen ollessa sisälläsi.

Vihjaa hänelle, että hän jättäisi itsetyydytyksen vähemmälle
Jos mies ole masturboinut pariin päivään, hänen penikseensä virtaa enemmän verta seuraavan kerran, kun hän on kiihottunut. Tässä kuitenkin tulee olla varovainen: ei ole kohteliasta vinkata, ettei miehen penis olisi tarpeeksi iso sinulle – muutoin vain pahoitat kumppanisi mielen.

Seksiterapeutti vinkkaakin sanomaan kumppanille esimerkiksi ”tunnutpa olevan puhkeamaisillasi – et ole tainnut katsoa tietokoneellasi videoita pariin päivään” tai jopa ehdottaa, että olisitte molemmat masturboimatta – katsotaan, kumpi teistä kestää pidempään.

Ota lelu mukaan
Seksiterapeutti vinkkaa, että seksileluista voi olla hyötyä. Vibraattori voi toimia teidän molempien leluna – ja sen avulla voit tuntea olevasi "täydempi".

Muista, että tärkeimpiä työkaluja sängyssä on kunnioitus ja arvostus.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.