Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

31.3 Paistettua karitsaa ja pehmeää polentaa

Julkaistu 31.03.2006 00:00

Paistettua karitsan paahtopaistia

  • 4 karitsan paahtopaistia
  • 2 oksaa rosmariinia (tai 1tl kuivattua)
  • 1 valkosipulinkynsi 
  • nokare voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Anna paistien olla huoneenlämmössä vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna pannu ja lisää siihen nokare voita, rosmariinin oksat ja kevyesti murskattu valkosipulinkynsi. Kun voi alkaa vaahdota lisää karitsan paistit ja paista niitä noin 1 minuutti molemmilta puolilta. Siirrä uunivuokaan ja kypsennä 180 asteisessa uunissa kunnes sisälämpö on 54 astetta, eli noin 8-10 minuuttia. Anna levätä huoneen lämmössä folioon käärittyinä hetki ennen tarjoilua.

Sinihomejuustopolenta

  • 200 g polentaryynejä
  • n. 7 dl kanalientä tai vettä
  • 50-70 g sinihomejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria 
  • nokare voita

Lämmitä polentaryynejä kattilassa voi nokareen kera. Lisää nesteestä puolet ja kypsennä polentaa hiljaa poreillen ja koko ajan sekoittaen. Kun polenta paksuuntuu selvästi, lisää loppu neste ja kypsennä vielä 15 minuuttia. Lisää joukkoon sinihomejuusto pieninä nokareina. Maista ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Polentan rakenne saa jäädä löysähköksi.

Resepti: Henri Alén

Lifestyle

Lisää aiheesta:

96 pakettia kahvia! Hamstraaja-Pauliina iski jälleen – "Aika onnistunut keissi, eikö?"Mitä suomalaiset googlaavat? MTV Uutiset pyysi kansalaisia paljastamaan hakuhistoriansa – näin käviLempi ja Lyyti pelastuivat uskomattomalla tavalla: "On hyvin todennäköistä, että niistä olisi tullut joulukinkkuja"Jouluseksissä piilee kivulias riski: "Jos joka päivä olisi kuin joulu..."Uskaltaako sydänsairas mennä saunaan tai avantoon?Voiko joulukinkkua pakastaa?

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:15
    Kahvi

    96 pakettia kahvia! Hamstraaja-Pauliina iski jälleen – "Aika onnistunut keissi, eikö?"

  • 07:07
    Google

    Mitä suomalaiset googlaavat? MTV Uutiset pyysi kansalaisia paljastamaan hakuhistoriansa – näin kävi

  • 06:52
    Luonto ja eläimet

    Lempi ja Lyyti pelastuivat uskomattomalla tavalla: "On hyvin todennäköistä, että niistä olisi tullut joulukinkkuja"

  • Eilen18:59
    Seksiasennot

    Jouluseksissä piilee kivulias riski: "Jos joka päivä olisi kuin joulu..."

  • Eilen14:33
    Sydänterveys

    Uskaltaako sydänsairas mennä saunaan tai avantoon?