Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

31.10. Kinkku-pekonikiusaus ja vadelmakiisseli

Julkaistu 31.10.2006 00:00

Kinkku-pekonikiusaus

  • 1 kg perunoita
  • 250 g palvikinkkua suikaleina
  • 1 pkt pekonia
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 dl kermaa
  • 3 dl täysmaitoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja suikaloi perunat. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi pannulla ja lisää lopuksi hienonnettu sipuli joukkoon. Paista hetki. Yhdistä perunasuikaleet, pekoni, sipuli, kinkku sekä mausteet ja sekoita hyvin. Kaada uunivuokaan ja lisää kerma-maitoseos. Kypsennä 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Vadelmakiisseli

  • 1 l vadelmamehua tai vettä
  • 1-2 dl sokeria (riippuu mehun makeudesta)
  • 2 tähtianista
  • 200 g pakastevadelmia
  • 2 rkl perunajauhoja

Kiehauta kattilassa mehu, sokeri sekä tähtianikset ja lisää joukkoon vadelmat. Anna kiehua muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä. Sekoita sillä välin perunajauhot veteen ja kaada ohuena nauhana kiisselin joukkoon. Sekoita muutaman kerran ja anna pulpahtaa, mutta älä sekoita liikaa, ettei kiisselistä tule liisteriä. Tarjoile vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.

Reseptit: Alex Nurmi

Lisää aiheesta:

Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaaTiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat"Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiänLaaja raportti paljastaa kuolonkolareiden syyt – "Nopeusrajoituksen noudattaminen ei takaa turvallisuutta"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:07
    Varhaiskasvatus

    Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"

  • Eilen18:49
    Ruoka

    Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa

  • Eilen16:59
    Ruoka

    Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

  • Eilen13:31
    Liikennevalvonta

    Yksi ratsia poiki 92 liikennevirhemaksua Kehä II:lla – tähän mokaan autoilijat sortuivat

  • Eilen09:50
    Ruokakauppa

    "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän