Mainos

3-vuotias tyttö värjötteli alastomana ulkona – sankarikoira pelasti lapsen kylmästä

Kaltoinkohdeltu, sittemmin rakastavaan perheeseen pelastettu koira pelasti pienen tytön hengen.

Kolmevuotias pikkutyttö pelastui hengenvaarallisesta kylmyydestä, kun Peanut-koira löysi hänet pihalta.

Kaltoinkohdeltu, sittemmin uuteen perheeseen pelastettu Peanut osoitti omaavan varsinaisen kuudennen aistin viestiessään perheelleen tytön vaarasta. Peanutin omistaja otti yhteyttä Delta Animal Shelteriin, josta oli koiran itselleen adoptoinut, ja eläinsuoja jakoi Peanutin sankaritarinan sivuillaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omistaja kertoi, että Peanut oli pelastanut 3-vuotiaan tytön hengen uskomattomalla toiminnallaan.

– Peanut alkoi käyttäytyä hullusti kotonamme. Se juoksi ylös ja alas portaita, haukkui ja ulisi. Sitten se meni ja haki aviomieheni, joka oli autotallissa työskentelemässä projektiensa parissa, ja viestitti haluavansa mennä ulos, omistaja kertoo.

Kun mies päästi lemmikin pihalle, se ryntäsi talon takana olevalle pellolle täyttä vauhtia. Ojan pohjalta löytyi järkyttävä yllätys.

– Aviomieheni seurasi sitä, ja löysi hämmästyksekseen alastoman, värisevän, 3-vuotiaan tytön kerälle kääriytyneenä. Hän kahmaisi hänen syliinsä, kietoi paitaansa, ja toi sisälle. Hän soitti hätänumeroon ja kertoi tapauksesta. Kun ambulanssi ja poliisi saapuivat, pieni tyttö pystyi sanomaan vain yhden asian – "hauva".

"Se on osa perhettämme"

Omistaja kertoo, että Peanutin ansiosta tyttö pelastui. Poliisin mukaan lämpötila oli nollan paikkeilla tytön löytyessä.

– Se (Peanut) on ollut varsinainen siunaus meille, jaa nyt myös muille. Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka kiitollisia olemme siitä, että Peanut on elämässämme ja kuinka uskomaton se on. Se on osa perhettämme nyt ja kiitos teidän ihanien ihmisten siellä eläinsuojassa, se on elossa. 

Poliisit kävivät naapurustossa taloja ovi ovelta läpi, kunnes löysivät tytön kodin. Kodin olosuhteita kuvailtiin turvattomiksi ja epähygieenisiksi. Paikalta löytyi myös toinen nuori tyttö. Kummatkin lapset pääsivät lastensuojelun hoiviin, joten Peanutia voikin oikeastaan kiittää kahden lapsen pelastamisesta.

Peanut, entiseltä nimeltään Petunia, tietää itsekin, miltä tuntuu elää turvattomissa olosuhteissa. Koira tuotiin eläinsuojaan huonossa kunnossa. Sen jalat ja kylkiluut olivat murtuneet ja sen vatsalaukku oli täynnä mattoa. Entinen omistaja tuomittiin eläinrääkkäyksestä. Nyt Peanut elää rakastavassa perheessä.

– Sillä on mahtava uusi koti ihanan perheen kanssa... ja nyt tämä kaltoinkohdeltu koira on pelastanut pienen tytön hengen, eläinsuojan päivityksessä ihastellaan.

***

2:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.