3-vuotias lapsi oli liian väsynyt poseeraamaan somekuvissa – äiti potkaisi: "En voi edes katsoa tätä"

Video äidistä potkaisemassa tytärtään kiertää netissä. Lähteiden mukaan syy potkulle oli se, että sosiaalisessa mediassa tunnettu tyttö oli liian väsynyt poseeraamaan kuvissa.

Kiinalaisäiti joutui somemyrskyn silmään potkaistuaan lastaan. Vain Niu Niuna tunnettu tyttö on kiinalainen sosiaalisen median julkkis.

Kiinassa kuvatulla videolla nainen potkaisee pikkutyttöä jalkaan. Lähteiden mukaan potkaisun syy oli, että kolmevuotias tyttö oli liian väsynyt poseeraamaan.

Äiti: Ei ollut tarkoitus satuttaa

Video aiheutti kauhua Kiinan sosiaalisessa mediassa Weibossa, ja sitä on katsottu miljoonia kertoja. Lopulta Niu Niun äiti jakoi anteeksipyynnön some-tilillään.

– Minun ei ollut tarkoitus satuttaa tai pahoinpidellä häntä, ja olen pahoillani kaikista väärinkäsityksistä, joita liioitellut toimeni ovat ehkä aiheuttaneet. Haluan toistaa: tyttäreni saa mitä suurinta hoivaa ja rakkautta. Kiitos, että ymmärrätte.

Uutinen levisi useisiin maihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hyväksikäytät lastasi tehdäksesi rahaa"

Kommentti keräsi kymmeniä tuhansia vastauksia, joissa äidille ei herunut ymmärrystä.

– Hyväksikäytät lastasi tehdäksesi rahaa. Olet arvoton, eräs kiinalaiskommentoija kritisoi News.com.au:n mukaan.

– Et sovi äidiksi, toinen soimaa.

"En voi edes katsoa tätä"

Osa kommentoijista huomauttaa, ettei "väärinkäsitysten pahoittelu" ole anteeksipyyntö.

– Hän käytännössä kertoo meille, ettei tilanne ole niin paha kuin miltä se näyttää, ja hänet on ymmärretty väärin. Eli me ymmärrämme tilanteen väärin, ei hän. Kiva harhautus, Melita Wrathall toteaa Facebookissa.

– En voi edes katsoa tätä! Olet todellinen häpeäpilkku, Erin Noyes sanoo.

Niu Niu tekee yhteistyötä esimerkiksi vaatefirmojen kanssa, vaikka paikalliset lait kieltävätkin lasten käytön tuote-edustajina. On siis epäselvää, saako Niu Niu julkaisuistaan rahaa.

Lue myös:

    Uusimmat