Mainos

3 asiaa, joita ei koskaan pitäisi salata kumppaniltaan

Luottamus on välttämätöntä kaikissa parisuhteissa.

Vaikka on olemassa asioita, jotka voi pitää vain itsellään, joistakin asioista pitää puhua kumppanin kanssa, Smart Parenting kirjoittaa.

Jos kertoo kumppanilleen sellaisia asioita, joita eivät kaikki tiedä, luo se syvemmän ja intiimimmän yhteyden. Nämä ovat asioita, joita ei pitäisi salata kumppaniltaan.

1. Pettäminen

Kumppanilla on oikeus tietää pettämisestä, koska luottamus on terveen parisuhteen perusta. Oikeat motiivit ovat myös tärkeitä: tunnustatko tekosi vain sen takia, että tunnet syyllisyyttä?

Ennen kuin ryhtyy uuteen parisuhteeseen on hyvä jakaa joitakin salaisuuksia. Niistä on hyvä puhua, ettei tarvitse pelätä uuden kumppanin kuulevan näistä muilta. Se, jos mikä, voi johtaa nimittäin riitoihin.

2. Rahaan liittyvät ongelmat

Kumppanin kanssa on oltava rehellinen ja avoin omasta rahatilanteesta ja mahdollisista ongelmista siinä. Raha vaikuttaa ihmisten elämään ja voi aiheuttaa pariskunnille isojakin riitoja.

Tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa yhdysvaltalaisista kokee jossain vaiheessa elämää taloudelliseen tilanteeseen liittyvää stressiä, ja yksi neljäsosa kokee äärimmäistä stressiä taloudellisesta tilanteesta. Pariskuntana pitäisi keskustella rahasta ja löytää ratkaisu, joka tyydyttää molempia.

3. Terveyteen liittyvät huolet

Ei ole väliä, mistä taudista tai terveyteen liittyvästä ongelmasta kärsii, koska kumppaniin voi aina turvautua. Parisuhteessa pitäisi olla toisen tukena hyvinä ja huonoina hetkinä.

Joskus terveyteen liittyvät asiat haluaisi pitää itsellään, ettei huolestuttaisi toista. Kuitenkin yksi kauneimmista asioista rakkaudessa on se, että auttaa toista vaikeina hetkinä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.