Spagettivuoka
- 350 g spagettia
- 200g pakastepinaattia
- 0,5-1 l suppilovahveroita
- 250g maustamatonta tofua
- 2 sipulia
- öljyä paistamiseen
- suolaa, pippuria
Keitä spagetti. Lisää keitinveteen 1 tl suolaa ja 1 rkl öljyä. Hienonna sipuli ja ruskista öljyssä pannulla. Lisää murskattu tofu sekä tilkka öljyä ja paista hyvin sekoittaen 3-4 minuuttia. Lisää suppilovahverot ja paista vielä n.3 minuuttia. Lisää pinaatti sekä reilusti pippuria ja suolaa maun mukan.
Öljyä uunivuoka kevyesti ja sekoita spagetti ja paistos keskenään vuoassa. Paista vuokaa 175 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Pinnalla oleva spagetti saa hiukan kuivahtaa. Tarjoile hyvän salaatin kera.
Aleksanterin leivokset
- 300 g margariinia
- 1,5 dl sokeria
- 7,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- täyte:
- vadelmahilloa
- kuorrutus:
- tomusokeria