Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.1. Cannelonit tomaattikastikkeella

Julkaistu 28.01.2008 00:00
  • 3-4 cannelonia per henkilö
  • Täyte:
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 200 g pakastepinaattia
  • yrttimausteseosta
  • mustapippuria
  • suolaa

Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sulaneet pinaatit ja mausta. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 minuttia. Anna täytteen jäähtyä ja täytä pursotinpussi kastikkeella. Pursota täytettä cannelonien sisään ja nosta ne voideltuun reunalliseen uunivuokaan. Kaada tomaattikastiketta cannelonien päälle ja ripottele pinnalle vielä runsaasti juustoraastetta. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Tomaattikastike

  • 1 prk tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
  • kuivattuja yrttejä esim. basilikaa, oreganoa ja persiljaa
  • pari tippaa tabascoa
  • suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • vuoan pinnalle raastettua juustoa
  • Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua kannen alla hiljalleen ainakin puoli tuntia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Kaada kastike cannelonien päälle.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Kuljettaja ajoi vastaantulevien kaistaa Helsingin keskustassa – liki törmäys tallentui poliisikameraanHanna Sumarin uunilohi on nerokas – vain kolme ainesosaa: "Toimii vuosikymmenestä toiseen"Älä tee näin, kun tapaat vieraan koiran – "Tärkeää opettaa"Tutkimus paljastaa, miten lokit saa parhaiten häädettyä pois eväiden kimpustaSaitko tällaisen ajanvarausviestin? Varo huijausta!Punalappuraivo repesi: Kaupan täti kertoo törkeästä "jemmausilmiöstä"
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 17:39
      Autot

      Kuljettaja ajoi vastaantulevien kaistaa Helsingin keskustassa – liki törmäys tallentui poliisikameraan

    • 16:58
      Ruoka

      Hanna Sumarin uunilohi on nerokas – vain kolme ainesosaa: "Toimii vuosikymmenestä toiseen"

    • 15:03
      Koirat

      Älä tee näin, kun tapaat vieraan koiran – "Tärkeää opettaa"

    • 13:06
      Linnut

      Tutkimus paljastaa, miten lokit saa parhaiten häädettyä pois eväiden kimpusta

    • 09:54
      Verkkohuijaukset

      Saitko tällaisen ajanvarausviestin? Varo huijausta!