Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.1. Cannelonit tomaattikastikkeella

Julkaistu 28.01.2008 00:00
  • 3-4 cannelonia per henkilö
  • Täyte:
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 200 g pakastepinaattia
  • yrttimausteseosta
  • mustapippuria
  • suolaa

Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sulaneet pinaatit ja mausta. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 minuttia. Anna täytteen jäähtyä ja täytä pursotinpussi kastikkeella. Pursota täytettä cannelonien sisään ja nosta ne voideltuun reunalliseen uunivuokaan. Kaada tomaattikastiketta cannelonien päälle ja ripottele pinnalle vielä runsaasti juustoraastetta. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Tomaattikastike

  • 1 prk tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
  • kuivattuja yrttejä esim. basilikaa, oreganoa ja persiljaa
  • pari tippaa tabascoa
  • suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • vuoan pinnalle raastettua juustoa

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua kannen alla hiljalleen ainakin puoli tuntia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Kaada kastike cannelonien päälle.

Reseptit: Sanna Miettunen

Lisää aiheesta:

ViikkohoroskooppiKiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • Eilen17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • Eilen16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • Eilen14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi