Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.1. Cannelonit tomaattikastikkeella

Julkaistu 28.01.2008 00:00
  • 3-4 cannelonia per henkilö
  • Täyte:
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 200 g pakastepinaattia
  • yrttimausteseosta
  • mustapippuria
  • suolaa

Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sulaneet pinaatit ja mausta. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 minuttia. Anna täytteen jäähtyä ja täytä pursotinpussi kastikkeella. Pursota täytettä cannelonien sisään ja nosta ne voideltuun reunalliseen uunivuokaan. Kaada tomaattikastiketta cannelonien päälle ja ripottele pinnalle vielä runsaasti juustoraastetta. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Tomaattikastike

  • 1 prk tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
  • kuivattuja yrttejä esim. basilikaa, oreganoa ja persiljaa
  • pari tippaa tabascoa
  • suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • vuoan pinnalle raastettua juustoa
  • Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua kannen alla hiljalleen ainakin puoli tuntia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Kaada kastike cannelonien päälle.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 18:15
      Kuohuviini

      Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

    • 17:15
      Juomat

      Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

    • 14:32
      Joulu

      Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

    • 11:59
      Liikenneturvallisuus

      Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

    • 11:30
      Linnan juhlat

      Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!