27.2.2002 Broileriwrapit

4-8 kpl ohutta rieskaa tai tortilloja

Täyte:

400 g broilerisuikaleita
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 pss (400 g) vihanneksia esim. wokki tai acapulco
(1 chili)
1-3 tl chili- tai 1 pss Burrito -mausteseosta
suolaa
tilkka vettä

Lisäksi:

salaattia
salsaa + kuutioitua tomaattia, kurkkua ja paprikaa ranskankermaa

1. Silppua sipuli ja valkosipulit ja chili, jos käytät sitä.
2. Kuumenna wokki tai paistokasari, lisää öljy ja paista broilerisuikaleet kevyesti. Lisää sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota hetken aikaa.
3. Ripottele joukkoon mausteseos, kääntele ja lorauta sekaan vähän vettä. Hauduta 5-10 minuuttia.
4. Kuutioi sillä aikaa 1-2 tomaattia ja pätkä kurkkua ja vähän paprikaa ja sekoita ne valmiin salsan joukkoon. Silppua salaatti.
5. Lämmitä halutessasi leivät uunissa tai mikrossa. Nosta lisäkkeet esille.
6. Tarkista broilerin maku. Nosta se pöytään ja anna jokaisen kietaista oma wrappinsa. Tai täytä, taita alareunasta ja kietaise wrapit valmiiksi ja pyöräytä ne lautasliinan sisään alaosasta. Silloin syöminen on helppoa sorminkin.

Lue myös:

    Uusimmat