Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

26.11.2002 Kalaa foliossa

Julkaistu 26.11.2002 13:49

Mitä ongelmia on ikäihmisen ravitsemuksessa; aliravitsemus, ruokahaluttomuus, alipaino, ylipaino, lääkkeiden runsas käyttö, nestehukka, ummetus jne. Asiasta juttelemassa projektisuunnittelija Merja Suominen Vanhustyön Keskusliitosta.

Kalaa foliossa

Kalaa foliossa

Kalaa foliossaCopyright MTV Oy 2002

1 suomustetu ja puhdistettu kuha tai muu kala tai 1 pkt pakastekalaa
ripaus suolaa
valkopippuria
1 ruukku tilliä
pala purjoa
vähän juoksevaa voimariinia tai muuta rasvaa
1. Mausta kala ja täytä vatsaontelo silputulla tillillä ja purjolla.
2. Nosta sopivan kokoinen folion pala uunipellille ja sipaise folion pinta rasvalla. Nosta täytetty kala folion keskelle ja tipauta päälle vähän rasvaa. Yhdistä folion reunat tiiviisti. Kypsennä uunissa 180-200 asteessa 20-30 minuuttia.
3. Avaa folio vasta pöydässä, niin herkulliset tuoksut eivät mene hukkaan. Tarjoa lisukkeeksi tuoretta tai kypsennettyä raastetta, muita kasviksia ja esim. mikorssa kypsennettyjä perunoita (4-5 perunaa/7-8 minuuttia, 2-3 perunaa/4-5 minuuttia. Valitse perunoiden kypsennykseen määrälle sopivan kokoinen astia tai kypsennä 1-2 perunaa talouspaperiin kietaistuna). Kun uuni on kuumana, siellä kypsyy mukavasti esim. ohrauuni- tai ruispuolukkapuuro. Puuro sopii yhtähyvin aamu- tai välipalaksi tai iltaruuaksi.

- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikastaGlukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • 17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • 16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • 15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta