Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

26.11.2002 Kalaa foliossa

Julkaistu 26.11.2002 13:49

Mitä ongelmia on ikäihmisen ravitsemuksessa; aliravitsemus, ruokahaluttomuus, alipaino, ylipaino, lääkkeiden runsas käyttö, nestehukka, ummetus jne. Asiasta juttelemassa projektisuunnittelija Merja Suominen Vanhustyön Keskusliitosta.

Kalaa foliossa

Kalaa foliossa

Kalaa foliossaCopyright MTV Oy 2002

1 suomustetu ja puhdistettu kuha tai muu kala tai 1 pkt pakastekalaa
ripaus suolaa
valkopippuria
1 ruukku tilliä
pala purjoa
vähän juoksevaa voimariinia tai muuta rasvaa
1. Mausta kala ja täytä vatsaontelo silputulla tillillä ja purjolla.
2. Nosta sopivan kokoinen folion pala uunipellille ja sipaise folion pinta rasvalla. Nosta täytetty kala folion keskelle ja tipauta päälle vähän rasvaa. Yhdistä folion reunat tiiviisti. Kypsennä uunissa 180-200 asteessa 20-30 minuuttia.
3. Avaa folio vasta pöydässä, niin herkulliset tuoksut eivät mene hukkaan. Tarjoa lisukkeeksi tuoretta tai kypsennettyä raastetta, muita kasviksia ja esim. mikorssa kypsennettyjä perunoita (4-5 perunaa/7-8 minuuttia, 2-3 perunaa/4-5 minuuttia. Valitse perunoiden kypsennykseen määrälle sopivan kokoinen astia tai kypsennä 1-2 perunaa talouspaperiin kietaistuna). Kun uuni on kuumana, siellä kypsyy mukavasti esim. ohrauuni- tai ruispuolukkapuuro. Puuro sopii yhtähyvin aamu- tai välipalaksi tai iltaruuaksi.

- Toim. Kati Nappa

Lisää aiheesta:

Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt ollaKertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijatÄlä tee tätä joulutorttuvirhettäReijo Laatikaiselta tärkeä muistutus monivitamiinipillereistä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • 14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"

  • 11:33
    Auton varusteet

    Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla

  • 09:07
    Tekoäly

    Kertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijat

  • 08:43
    Leivonta

    Älä tee tätä joulutorttuvirhettä