24-vuotias väittää, että kauneusklinikan täyteainepistokset aiheuttivat karmeat oireet: "Hän olisi helposti voinut sokeutua"

Toimittaja testasi Botoxin 6:25
Toimittajamme testasi Botoxin – miten se oikeasti vaikuttaa?

24-vuotias Mikayla kertoo saaneensa täyteainepistoksista karut oireet. Kauneusklinikka on kuitenkin kiistänyt syytteet ja kertoo, että tarina meni oikeasti aivan toisin.

Mikayla Stutchberyn huulista tuli varoittava esimerkki muille. 24-vuotias väittää saaneensa ongelmallisista täyteainepistoksista karut oireet, kertoo New York Post.

Mikayla on aiemmin ottanut Botoxia ja täyteainepistoksia huuliinsa ilman ongelmia.

– Kaikki ystäväni tekevät sitä, nainen kuvailee.

Pistivät täyteainen valtimoon?

Kun australialainen Mikayla ei saanut aikaa tavanomaiselle kauneusklinikalleen, hän kääntyi toisen ammattilaisen puoleen. Mikaylan mukaan operaatio meni kuitenkin karulla tavalla pieleen, kun täyteaine pistettiin hänen valtimoonsa.

Mikayla kertoo tunteneensa olonsa pistosten jälkeen oudoksi. Hänen suunsa turposi, ja pian huulten toinen reuna oli paisunut kaksinkertaiseksi.

– Yksi osa (huulta) alkoi turvota valtaisasti ja sen ympäristö muuttui valkoiseksi, kuin se olisi kuolemassa, Mikayla kuvaili.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tätä näkee kauhutarinoissa"

Nainen väittää, ettei klinikka ottanut hänen valitustaan tilanteesta todesta. Kun Mikayla meni lääkäriin, hän sai välittömästi antibiootit.

– Tätä näkee kauhutarinoissa televisiossa, mutta eihän sitä koskaan voisi tapahtua sinulle itsellesi. Kunnes se sitten tapahtuu, Mikayla kuvaa.

Mikaylan mukaan huono tuuri ei loppunut tähän: hän oli myös allerginen saamilleen antibiooteille ja joutui ottamaan kaksi viikkoa sairauslomaa töistä. Mikayla väittää menettäneensä lopulta työpaikkansa.

Asiantuntija: "Hän olisi helposti voinut sokeutua"

Professori ja australialaisten plastiikkakirurgien yhdistystä aiemmin johtanut Mark Ashton vahvisti New York Post -lehdelle, että täyteaine oli todella injektoitu Mikaylan verisuoneen.

– Hän olisi helposti voinut sokeutua. Mielestäni ei ole suurta syytä epäillä sitä, että tämän tyttöparan saamat täyteaineet injektoitiin valtimoon, jotka tuovat verta ylähuuleen, Ashton kommentoi.

Klinikka kiistää, kertoo oman näkemyksensä

Kauneusklinikka on kuitenkin kiistänyt Mikaylan syytteet ja todennut, ettei infektion aiheuttamisesta ole olemassa lääketieteellisiä todisteita. Klinikka kertoo toimineensa ohjesäännösten mukaan.

– Neiti Stuchbery olisi halunnut yksityisen toimijan tutkivan valituksensa, mutta tutkimusta ei jatkettu ja tapaus on loppuun käsitelty, klinikka sanoo.

Klinikan mukaan Mikayla ystävineen myös käyttäytyi klinikalla ollessaan tavalla, joka johti porttikieltoon.

Lue myös:

    Uusimmat