24-vuotias nainen tatuoi silmänsä – sokeutui kolmeksi viikoksi: "Se oli aika brutaalia"

Videolla keskustellaan kasvojen tatuoimisesta.

Kauttaaltaan kehonsa tatuoinut 24-vuotias australialaisnainen menetti kolmeksi viikoksi näkönsä silmiin tehtyjen tatuointien takia, kertoo muun muassa Daily Mail -sivusto.

Koko kehonsa tatuoinut australialainen Amber Luke, 24, kertoo, että hän sokeutui kolmeksi viikoksi otettuaan tatuoinnit silmiinsä. Nainen kertoo Daily Mail -sivustolle, että 40 minuuttia kestäneessä operaatiossa hänen silmämunansa tatuoitiin sinisellä musteella.

Muokannut kehoaan 26 000 dollarilla

Lävistyksiä tekevä Amber on käyttänyt kehonsa muokkaukseen 26 000 dollaria. Hänellä on kropassaan 200 tatuointia. Lisäksi hän on muokannut kehoaan muun muassa niin, että hänen kielensä on jaettu kahtia ja hänellä on venytetyt korvanlehdet. Hän on käynyt laitattamassa täytettä huuliin ja poskiin sekä käynyt rintojen suurennusleikkauksessa. Hänellä on implantit korvissaan.

Amber kutsuu itseään nimellä ”Blue Eyed White Dragon”, vapaasti suomennettuna "sinisilmäinen valkoinen lohikäärme". Hänellä on tavoitteena olla kokonaan tatuoitu maaliskuuhun 2020 mennessä.

Järjettömän kivulias toimenpide

Kaikkein vaarallisin operaatio oli Amberin mukaan se, kun hänen silmämuniinsa tehtiin tatuoinnit sinisellä musteella.

– En edes pysty kuvailemaan, miltä se tuntui. Parhaiten sitä kuvaa ehkä se, että kun silmämunaan pistetään mustetta, se tuntuu kuin siltä kuin tatuoija hankaisi silmääsi lasin palasilla, Amber kertoi Barcroft TV -kanavan haastattelussa.

Sokeutui kolmeksi viikoksi

Mustetta pistettiin neljästi kumpaankin silmään. Tatuoija tökkäsi mustetta kuitenkin liian syvälle silmämuniin.

– Jos operaation tekee oikein, siinä ei pitäisi sokeutua ollenkaan. Minä menetin näköni kolmeksi viikoksi. Se oli aika brutaalia.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oli olemassa riski, että Amber sokeutuisi kokonaan. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt, vaan näkö palautui.

Amber ei aio enää muokata kehoaan näin radikaalisti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja