Painonnostajanainen tatuoi pizzapalan pakaraansa: "Hiilihydraatit ovat parhaita ystäviäni"

0:37
Coloradon yliopiston tutkijoiden mukaan pitkälle prosessoidut elintarvikkeet aiheuttavat todennäköisemmin "ruokariippuvuutta". Pahimpia ovat pitsa, suklaa ja sipsit. 

Aleen rakastaa pizzaa niin paljon, että on tehnyt siitä tavaramerkkinsä. Mielenterveydestä ja kehopositiivisuudesta kiinnostunut nainen haluaa inspiroida ihmisiä rohkealla esimerkillään, kertoo LADbible

Useissa kaveriporukoissa on se yksi tyyppi, joka tekee hullujakin asioita, jos häntä vähän yllytetään. Joskus yllytyksen aiheena voi olla silmänräpäyksen kestävä benji-hyppy, joskus taas kavereiden yllyttäminen näkyy iholla lopun elämän, aivan kuten Aleenilla.

Aleen N Johnson on näyttävä nainen, jonka kehoa koristaa useampi tatuointi. Yksi niistä on saanut osakseen suurta huomiota ja sillä on erityinen merkitys monessakin mielessä. Hänen pakaraansa nimittäin koristaa värikäs pizzanpala.

Nykyisin tuosta tatuoinnista on tullut hänen tavaramerkkinsä, sillä jopa hänen Instagram-tunnuksensa on @thefitpizzagirl, eli Se fitness-pizzatyttö. Nuori liikunnallinen nainen on päämäärätietoisesti alkanut rakentamaan brändiään pizzan ympärille jo reilun puolen vuoden ajan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kollegan heitosta tulikin totista totta

Alun perin idea tatuointiin lähti naisen rakkaudesta pizzaan. Ilmavoimissa työskennellyt painonnostaja oli suorittamassa työtehtävää kaukana kotoa. Työreissunsa aikana hän söi usein Pizza Hutissa, ja hänen kollegansa alkoivat vitsailla aiheesta.

– Päivä sen jälkeen, kun palasimme komennukselta Yhdysvaltoihin, yksi sanoi lyövänsä vetoa siitä, etten uskaltaisi tatuoida pizzaa pakaraani. Ja loppu onkin sitten historiaa, Aleen pohjustaa tempaustaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen otti aluksi hyvin pienen pizzanpalan, mutta kun hänen Instagram-seuraajamääränsä kipusi 60 000 seuraajaan, hän päätti niin sanotusti nostaa levelejä.

Koska moni muukin oli innostunut ottamaan pizzatatuointeja, Aleenin oli tehtävä asiat muita näyttävimmin pitääkseen asemansa ”virallisena pizzatyttönä”.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Niinpä Aleen tatuoi oikeaan pakaraansa ison, sydämenmuotoisen pizzapalan ja tekstin ”pizza girl”, (suom. pizzatyttö).

Tempaus ei tule jäämään vain siihen, sillä nainen lupaa, että pizza-aiheisia tatuointeja on luvassa jatkossakin – kenties entistäkin näyttävämmin.

Pizza apuna mielenterveysongelmiin

Aleenin rakkaus pizzaan ei johdu ainoastaan siitä, että rasvainen herkku hellii hänen makunystyröitään, vaan myös siitä, että se on tärkeä osa myös hänen rakastaan harrastustaan, painoharjoittelua.

– Koska olen painonnostaja, hiilihydraatit ovat parhaita ystäviäni, nainen perustelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pizzan syöminen auttaa naista myös kamppailussa mielenterveysongelmia, kuten masennusta ja ahdistuneisuutta, vastaan.

Mielenterveydestä ja kehopositiivisuudesta kiinnostunut nainen haluaakin inspiroida seuraajiaan hyvänmielisillä Instagram-julkaisuilla niin pizzan kanssa kuin ilmankin.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja