Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

24.10. Rosmariinilla maustettu kaalikeitto

kaalikeitto
kaalikeittoruokala
Julkaistu 24.10.2005 00:00(Päivitetty 24.10.2005 12:14)

Rosmariinilla maustettu kaalikeitto

  • 1,5-2 l vettä
  • 700 g kaalia (n. puolikas kaalinpää)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl siirappia
  • suolaa
  • mauste- ja/tai mustapippureita
  • 1 tl rosmariinia
  • 2 laakerinlehteä
  • tilkka öljyä

Kuumenna suuressa kattilassa tai kasarissa tilkka öljyä.

Lisää pataan suikaloitu sipuli ja valkosipuli sekä rosmariini. Kuullota sipuli pehmeäksi ja lisää joukkoon kaalisuikaleet.

Lisää siirappi, sekoita ja lisää vesi sekä pippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehahtaa ja hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.

Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa ja mausta suolalla sekä maustepippurilla. Lisää jauheliha kattilaan ja hauduta vielä puolisen tuntia.

Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla sekä pippurilla.

Huom! Keitto vain paranee mitä pitempään se saa hautua!

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Lisää aiheesta:

Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä"Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takarajaTyönantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • 17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!

  • 14:45
    Sauna

    Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä

  • 12:27
    Elektroniikka

    "Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!

  • 09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja