Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

24.10. Rosmariinilla maustettu kaalikeitto

kaalikeitto
kaalikeittoruokala
Julkaistu 24.10.2005 00:00(Päivitetty 24.10.2005 12:14)

Rosmariinilla maustettu kaalikeitto

  • 1,5-2 l vettä
  • 700 g kaalia (n. puolikas kaalinpää)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl siirappia
  • suolaa
  • mauste- ja/tai mustapippureita
  • 1 tl rosmariinia
  • 2 laakerinlehteä
  • tilkka öljyä

Kuumenna suuressa kattilassa tai kasarissa tilkka öljyä.

Lisää pataan suikaloitu sipuli ja valkosipuli sekä rosmariini. Kuullota sipuli pehmeäksi ja lisää joukkoon kaalisuikaleet.

Lisää siirappi, sekoita ja lisää vesi sekä pippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehahtaa ja hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.

Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa ja mausta suolalla sekä maustepippurilla. Lisää jauheliha kattilaan ja hauduta vielä puolisen tuntia.

Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla sekä pippurilla.

Huom! Keitto vain paranee mitä pitempään se saa hautua!

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • Eilen14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • Eilen11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."