Lohisushi
- 4 palaa näkkileipää
- lohta
- wasabimajoneesia
- koristeeksi merilevää
Leikkaa näkkileipä neljään osaan terävällä veitsellä. Pyyhkäise pinta wasabimajoneesilla ja leikkaa lohesta tai tonnikalasta kaunis pala näkkileivän päälle. Leikkaa merilevästä pituussuunnassa nauhoja. Kierrä nauha leivän ympärille koristeeksi.
Kurkkuvenesushi
- 2 kurkkua
- n. 4 palaa näkkileipää (leikattuna n. 1,5 cm paksuiksi pitkulaisiksi siivuiksi)
- wasabia
- koristeeksi merilevää
Leikkaa kurkku n. 2-3 cm paloiksi. Leikkaa palat kahtia pituussuunnassa ja kaiverra kostea sisus pois. Sivele pitkulaisen näkkileipäpalan alaosa wasabilla ja nosta se kurkun kuoppaan. Leikkaa merilevästä pituussuunnassa nauhoja. Kierrä kurkun ympärille koristeeksi.