22-vuotias maajussi-Aleksi etsii elämänsä rakkautta – toivoo saavansa apua tilalleen: "Tässä olisi kuitenkin kahdelle töitä"

Ranualainen lypsykarjatilaa pitävä Aleksi olisi valmis elämänsä rakkauden löytämiseen. 

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Rakkautta etsivien joukossa on maajussi-Aleksi, joka pitää lypsykarjatilaa Ranualla. Aleksin mukaan hänen elämänsä on nyt asettunut sellaisiin uomiin, että tilaa olisi elämän rakkaudelle. 

– Nyt olisi sopiva hetki, kaikki olisi vähän niinkuin valmiina. 

Elämä maatilalla on hyvin sitovaa, sillä lehmät on hoidettava vuoden jokaisena päivänä. Mikäli esimerkiksi matkoille haluaa lähteä, on se kuitenkin Aleksin mukaan järjestelykysymys. 

Maatilalla on myös runsaasti töitä ja Aleksi on herätellyt toiveita siitä, että tuleva puoliso voisi mahdollisesti myös tehdä joitain töitä tilalla. 

– Tässä olisi kuitenkin kahdelle töitä. Mutta sekin on ihan ok, että jos toisella on työpaikka jossain muualla. 

Aleksi toivoo, ettei hänen tulevalla kumppanillaan olisi lapsia entuudestaan. 

– En itse koe vielä, että olisi valmis isäksi, tai isähahmoksi. Kuitenkin vielä aika nuori, haluaisin nähdä maailmaa ja olla kuitenkin vähän vapaampi vielä.

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja