20-vuotias kauneusleikkausaddikti: Sallisin lapselleni vain silikonirinnat

Vasta 20-vuotias englantilainen kauneusleikkausaddikti Kirsty Yaqub on käyttänyt jo yli 22 500 euroa itsensä kirurgiseen paranteluun.

Brittiäiti Kirsty Yaqubille kauneusleikkaukset ovat arkea. Katie Pricea ihannoiva yhden lapsen äiti on käynyt jo suurennuttamassa rintansa B-kuppikoosta G-kokoisiksi, ruiskuttamassa huuliinsa täytettä, piikittänyt Botoxia ja ottanut hampaisiinsa laminoinnit. Kaiken tämän lisäksi Yaqub piikittää itseensä päivittäin tehokasta ainetta, joka parantaa naisen mahonkimaista rusketusta.

– Ihmiset ovat ihmeissään kuullessaan, että olen vasta 20 ja käyttänyt jo tuhansia puntia leikkauksiin, mutta en kadu yhtäkään niistä. Jos ne saavat minut näyttämään paremmalta ja tuntemaan oloni hyväksi, ne ovat kaiken rahan arvoisia. Kauneusleikkaukset antavat minulle uskomatonta energiaa, kauneusleikkauksiin hurahtanut äiti kommentoi The Sun -lehdelle.

13-vuotiaasta mallin töitä tehnyt nainen kertoo, että hänet bongattiin läheisestä kauppakeskuksesta mallimaailmaan. Nyt hän tekee – omien sanojensa mukaan kiitos kauneusleikkausten – töitä ylemmässä sarjassa, glamour-mallina.

– Rakastan työtäni ja tiedostin jo hyvin nuorella iällä kauneuden merkityksen.

Yaqub hyppäsi kauneusleikkauskierteeseen 18-vuotiaana ottaessaan miltei 6 000 euron arvoiset rinnat.

– Vihasin pieniä rintojani. Synnytettyäni Savannahin itsetuntoni koki kolauksen, kun koin oloni löysäksi ja ihoni oli venynyt. Rintojensuurennus muutti tämän ja antoi minulle lisää luottamusta. Halusin pukeutua vaatteisiin, joista pidin ja tuntea oloni naiselliseksi.

Kauneusleikkausmyönteisyydestään huolimatta äiti ei antaisi tyttärensä valita samaa tietä.

– Savannah on vain kaksi, joten en voi vielä sanoa, mitä mieltä olen hänen ollessa vanhempi. Tiedän, että tämä kuulostaa tekopyhältä, mutta uskon, etten halua hänen leikkauttavan itseään. Hän saisi suurennuttaa ehkä rintansa, muttei muuta.


Kuvan henkilö ei liity juttuun.


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja