1979 kilokaloria ja 9 pihviä – Big Mac kalpenee tämän jättihampurilaisen rinnalla

Amerikkalainen hampurilaisketju on tuomassa listoilleen todellisen monsteriburgerin, joka sisältää yhteensä yhdeksän jauhelihapihviä.

Monien tuhansien kilokaloreiden hampurilaiset näyttäisivät olevan rapakon takana arkipäivää, eikä poikkeusta tee amerikkalainen Jake's Wayback Burgers -pikaruokaketjukaan. Hampurilaisketju on nimittäin tuomassa markkinoille uuden The Triple Triple -hampurilaisen, joka pitää sisällään sämpylän lisäksi muun muassa yhdeksän pihviä ja yhdeksän viipaletta juustoa. Kilokaloreita tähän monsteriburgeriin mahtuu kunnioitettavat 1979 – lähestulkoon siis aikuisen ihmisen päivittäisen kaloritarpeen edestä. Purilaisen rinnalla kalpenevat sekä McDonald'sin Big Mac sekä Burger Kingin Whopper -hampurilaiset, joissa syötävää on vain 550 ja 630 kilokalorin edestä.

Tätä huimaa kaloripommia myytiin ensin rajoitetun ajan ketjun New Yorkin -toimipisteessä. Jättiläinen osottautui kuitenkin niin suureksi menestykseksi, että ketju päätti ottaa sen pysyvästi listoilleen jokaisessa ravintolassaan.

– Tämä on ihan hullua. Yksi asiakkaistamme onnistui syömään hampurilaisen alle kahdessa minuutissa, hampurilaisketjun edustaja Gillian Maffeo kertoo.

Yhdysvalloissa uskomattomia jättihampurilaisia tarjoilee myös muun muassa kuuluisa The Heart Attack Grill. Sydänkohtausgrillin suurimmassa hampurilaisessa on jopa 8000 kilokaloria.

Lähde: Splash/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja