17-vuotias halusi "näyttää räppäriltä" ja hankki kasvotatuointeja: "Äiti maksaa ne, koska tietää, että ottaisin ne joka tapauksessa"

17-vuotias Vladimir otti kasvotatuointeja musiikillisten esikuviensa inspiroimana.

Vladimir Roslyakov, 17, nousi otsikoihin otettuaan tatuointeja kasvoihinsa. Medioiden mukaan äiti maksoi nuoren tatuoinnit, joita tämä hankki voidakseen "näyttää räppäriltä".  

Haki inspiraatiota julkkiksista

Esimerkiksi nuoren silmän alta löytyvä ihokuva on samanlainen kuin Nicholas Diego Leanosilla, joka käyttää taiteilijanimeä Lil Xan. Otsan numerotatuointi muistuttaa Daniel Hernandezin tatuointia. 6ix9ine-taiteilijanimeä käyttävä Hernandez on tuomittu useista rikoksista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Äiti maksaa ne, koska tietää, että ottaisin ne joka tapauksessa"

7Newsin mukaan Vladimir otti ensimmäisen tatuointinsa, kädessä sijaitsevan ruusun, jo kaksi vuotta sitten. Sitten hän löysi räppäri Hernandezin ja päätyi lopulta ottamaan kasvotatuointeja.

– Äiti maksaa ne, koska tietää, että ottaisin ne joka tapauksessa. Joten on parempi, että otan ne tatuointiliikkeessä sen sijaan, että hakisin ne luoja ties mistä, Vladimir kommentoi.

"En pidä siitä, miltä ne näyttävät jaloissa"

Nuori mies aikoo jatkossakin ottaa lisää tatuointeja, mutta ei jalkoihinsa.

– En pidä siitä, miltä ne näyttävät jaloissa. En tarkoita tällä muita, vaan itseäni; minun pitää tykätä omista tatuoinneistani, siksi en ota niitä jalkoihin, Vladimir kuvailee.

Hän aikoo julkaista myös oman rap-levyn.

Vladimirin mukaan sukulaiset eivät hyväksy tatuointiharrastusta. Myös nettikansa on ihmetellyt, miksi Vladimirin äiti suostuu auttamaan nuorta poikaansa rahallisesti.

Lue myös:

    Uusimmat