Mainos

Teini-ikäinen tienaa yli tuhat euroa tunnilta – Pipsa Possun ääninäyttelijällä hurja palkka

Viisivuotiaana animaatiopossun ääninäyttelijänä aloittanut teini-ikäinen tyttö takoo kovaa liksaa.

Pipsa Possun ääninäyttelijä Harley Bird tienaa 1300 euroa tunnilta maailmankuulun possun esittämisestä. Birdin viikottaiset tulot ovat huimat 16000 euroa. Nykyisellä tahdilla hänestä tulee miljonääri vain 21-vuotiaana.

Lähteiden mukaan Bird on britannian menestynein teini-ikäinen ääninäyttelijä. Hän on näytellyt rakastettua animaatiopossua viisivuotiaasta asti. Sarjan tuottajat lukivat Birdille hänen repliikkinsä ääneen tytön aloittaessa possun esittämisen päiväkoti-iässä.

– Olen näytellyt Pipsaa 11 vuoden ajan. Tunnen hahmon, kuinka hän puhuu ja miten hän tekee asioita. Minun on muutettava ääntäni. Olen saanut pidettyä sen samana vuosien ajan, Bird sanoi brittiläisen This Morning -televisio-ohjelman haastattelussa.

Maaseudulla asuva Bird omistaa kaksi lemmikkipossua nimeltään Peppa (Pipsa) ja George (Jyri). Possut on nimetty suositun sarjan hahmojen mukaan.

Nuori näyttelijä nauttii elämästään ääninäyttelijänä. Animaatiopossuna työskenteleminen tarkoittaa, ettei häntä tunnisteta kadulla kävellessä tai edes Pipsa Possu -huvipuistossa vieraillessa.

– Menimme veljeni kanssa huvipuistoon ja vuoristoradassa saimme kummastuneita katseita. Röhkimme ja minä toistelin Pipsan repliikkejä, Bird kertoo.

Nuoren tytön tienestit tulevat kasvamaan hänen vanhetessaan. Birdin palkka tuskin muodostuu ihan heti sarjan tuotannolle ongelmaksi. Pipsa Possu on tällä hetkellä noin 1,5 miljardin euron arvoinen brändi. Lisäksi Birdin vanhemmat pyörittävät kymmeniä miljoonia vuodessa tuottavaa nosturiyritystä.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.