Selviytyjät -voittaja Sampo Kaulanen lahjoittaa jättipotin eteenpäin: "Tämä pieni teko voi olla loppujen lopuksi melkoisen iso teko"

Kyläkauppias Sampo Kaulanen voitti Selviytyjät Suomi -ohjelmassa 30 000 euroa. Mies lahjoittaa summan hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry:lle.

MTV3-kanavan Diili-ohjelmassa vuonna 2010 mukana ollut Sampo Kaulanen kertoo artikkelin yllä olevalla videolla tarinaansa.

Lapin kyläkauppiaana tunnettu Sampo Kaulanen voitti Selviytyjät Suomi -kilpailun sunnuntaina 13.5. Äkäslompolossa kauppiaana tunnettu Kaulanen voitti kilpailusta 30 000 euroa. Mies kertoi Facebookissa lahjoittavansa voittorahat hyväntekeväisyyteen.

 – Aion sen lahjoittaa Hope ry:lle, koska siellä on hyvin paljon sellaisia ihmisiä, joilla on paljon haaveita ja tarpeita pienille asioille ja siinä voi auttaa pieni lahjoitus, mies kertoo videolla.


Kaulanen kirjoittaa Facebook-päivityksessä haaveilleensa nuorena urasta näyttelijänä. Nuori mies kärsi kuitenkin vilkkaasta mielestä, joka vei hänet ongelmiin.

– Purin turhautumiseni ja epävarmuuteni kiusaamiseen ja ”kovisteluun”. Sitten tuli mukaan päihteet ja pikku rötöstelyt. On luojan lykky, että olen selvinnyt aikuisikään ilman, että henki on lähtenyt, tai etten ole joutunut vankilaan, mies kirjoittaa.

Nyt hän haluaa kannustaa ihmisiä hyvään ja kehottaa myös muita kauppiaita lahjoittamaan rahaa järjestölle.

– Haluan haastaa myös kauppiaiskollegoita ja sellaisia ihmisiä, joilla saattaa olla satanen pari ylimääräistä. Pistäkää se sinne Hopeen. Ei pistetä sinne terassille tai yhteen illalliselle. Tämä pieni teko voi olla loppujen lopuksi melkoisen iso teko, mies kertoo.

Hope ry tukee lasten toimintaa muun muassa keräämällä tavara- ja vaatelahjoituksia, tukemalla lasten harrastuksia, sekä järjestämällä lapsille vapaa-ajan elämyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat