Mainos

150 suomalaisnimeä saa oman Coca-Colan – katso oletko listalla

Coca-Colan tuo Suomeen suositun kampanjan, jossa yhtiön logo korvataan pulloissa suomalaisnimillä.

Coca-Cola tuo Suomessa kauppoihin nimikoituja Coca-Cola-pulloja. Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -pullojen etiketteihin on valittu 150 yleisintä suomalaisnimeä. Etunimien lisäksi pulloja koristavat muutamat yleisnimet, kuten ”veli”, ”ukki”ja ”rakas”.

– Korvaamme Coca-Cola-logon pakkauksissamme ensimmäistä kertaa pitkän historiamme aikana ja mikä sen parempaa kuin paikata se faniemme nimillä! Share A Coke -kampanjan tarkoituksena on kutsua ihmiset pitämään hauskaa, löytämään tuotteistamme ystävien ja perheenjäsenten nimiä sekä jakamaan Coca-Cola-juoman heidän kanssaan, kertoo Coca-Cola Suomen brändivastaava Maija Mäkirinne.

Coca-Colan Share A Coke -kampanja alkoi virallisesti 22.4., kun nimikkopullot saapuivat ruokakauppoihin. Kampanja tullaan näkemään läpi kesän erilaisissa nuorten tapahtumissa ja musiikkifestivaaleilla, kuten Pori Jazzeilla, Weekend Festival -tapahtumassa Helsingissä ja Ruis Rockissa Turussa. Tapahtumien promootioissa kuluttajilla on mahdollisuus saada omalla nimellään varustettu Coca-Cola, jos kaupoista ei oikeaa nimeä löydy.

Ainakin nämä nimet löytyvät etiketeistä:

Coca-Cola -pulloista voi bongata ainakin nämä suomalaisnimet, jotka ovat Väestörekisterikeskuksen mukaan suosituimpia nimiä Suomessa:

Ville, Mikko, Antti, Laura, Teemu, Jenni, Janne, Niko, Joni, Sami, Heidi, Juho, Anna, Jani, Joonas, Toni, Hanna, Johanna, Henri,, Tuomas, Markus, Lauri, Sanna, Aleksi, Jenna, Elina, Juha, Jussi, Maria, Jesse, Mika, Tiina, Henna, Tomi, Noora, Minna, Matti, Anni, Suvi, Tommi, Jonna, Jaakko, Jere, Timo, Juuso, Tiia, Emma, Olli, Niina ja Mari.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja