Mainos

15 antipasto-reseptiä – loihdi italialainen alkupalapöytä

Sivumaku-blogi kokosi yhteen herkulliset antipasto-reseptit.

Haluatko herkutella viikonloppuna? Mitäpä jos loihtisit yhden alkupalan ja pääruoan sijaan erilaisia makuja pursuavan italialaisen antipasto-pöydän. Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan 15 eri reseptivaihtoehtoa.

– Antipasto-kulttuuri ei ole rantautunut kunnolla Suomeen. Meillä on totuttu yhteen alkuruokaan, tuhtiin pääruokaan ja sitten jälkiruokaan.Jos fiinisti syödään. Alkupaloilla voi kuitenkin järjestää vaikka kuinka juhlallisen aterianaloituksen tai koko illan kestävän kulinaaritykityksen. Muuta ruokaa ei välttämättä tarvita lainkaan eikä kukaan osaa sitä herkkujen keskellä kaivatakaan. Jokainen voi popsia juuri pitämiään ruokia siinä tahdissa kuin paidan napit antavat myöden. Ainesosia on kussakin vähän, joten panosta laatuun, Kinnunen kirjoittaa.

Katso reseptit Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja