15 antipasto-reseptiä – loihdi italialainen alkupalapöytä

Sivumaku-blogi kokosi yhteen herkulliset antipasto-reseptit.

Haluatko herkutella viikonloppuna? Mitäpä jos loihtisit yhden alkupalan ja pääruoan sijaan erilaisia makuja pursuavan italialaisen antipasto-pöydän. Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan 15 eri reseptivaihtoehtoa.

– Antipasto-kulttuuri ei ole rantautunut kunnolla Suomeen. Meillä on totuttu yhteen alkuruokaan, tuhtiin pääruokaan ja sitten jälkiruokaan.Jos fiinisti syödään. Alkupaloilla voi kuitenkin järjestää vaikka kuinka juhlallisen aterianaloituksen tai koko illan kestävän kulinaaritykityksen. Muuta ruokaa ei välttämättä tarvita lainkaan eikä kukaan osaa sitä herkkujen keskellä kaivatakaan. Jokainen voi popsia juuri pitämiään ruokia siinä tahdissa kuin paidan napit antavat myöden. Ainesosia on kussakin vähän, joten panosta laatuun, Kinnunen kirjoittaa.

Katso reseptit Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat