Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

14.7 Äänekoski

Julkaistu 14.07.2005 14:49

(Jakso on uusinta, esitetty 10.6.2004)

Sinikka halusi yllättää tyttärensä kutsumalla Soppamiehen vierailulle Äänekoskelle. Tarjolla on mm lohta.

10.6.2004 Ääneskoski

ÄänekoskiMTV Interactive oy

Lohi escalope ja tomaattifetajuustosalaattia

lohi-escalopelohi-escalopeMtv Interactive oy

(ohjeet seitsemälle)

  • 1 kg nahallista lohifilettä
  • 700 g tomaatteja
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku timjamia

Kalttaa tomaatit kiehuvassa vedessä ja poista kuoret. Leikkaa lohesta annoskokoisia viipaleita. Mausta lohiviipaleet suolalla ja pippurilla sekä paista kuumalla pannulla. Lohia ei kannata paistaa täysin kypsiksi, koska niiden mehukkuus häviää. Tarjoa lohen päällä käsin revittyjä tomaatteja ja fetajuustoa. Koristele annos timjamilla ja oliiviöljyllä.

Pasta latva-artisokasta ja sienistä

Pasta latva-artisokasta ja sienistäPasta latva-artisokasta ja sienistäMTV Interactive Oy

  • 7 latva-artisokkaa
  • 700 g spagettia
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 100 g osterivinokkaita
  • 100 g siitakesieniä
  • 4 sitruunaa
  • 1/2 maalaisleipä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1/2 ploa valkoviiniä
  • 3 dl oliiviöljyä

Kuori latva-artisokat ja valmista niiden keitinliemi. Liemeen 1/2 pulloa valkoviiniä, 1 l vettä, kahden sitruunan mehu, 1 rkl vehnäjauhoja, 1 dl oliiviöljyä ja suolaa. Artisokkien keittoaika on n. 20 min. Paista kasvikset pannulla ja lisää spagetti. Mausta oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Koristele paistetuilla leipäkuutioilla.

10.6.2004 Ääneskoski10.6.2004 ÄäneskoskiMTV Interactive oy

Lisää aiheesta:

Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!Näin vältät joulusta koituvan talouskrapulan – "Pystyy säästämään kolminumeroisen luvun"Yllättävä tutkimustulos vauva-arjestaKokin täsmävinkit: Saat riisipuuron varmasti onnistumaan!Varusmiesten kunto on parantunut – näin se tapahtuiPalkittu suomalaiskeksintö huijaa puhelinhuijareita – tästä on kyse
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:33
    Jouluruoka

    Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!

  • 06:45
    Joulu

    Näin vältät joulusta koituvan talouskrapulan – "Pystyy säästämään kolminumeroisen luvun"

  • Eilen18:57
    Vanhemmuus

    Yllättävä tutkimustulos vauva-arjesta

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Kokin täsmävinkit: Saat riisipuuron varmasti onnistumaan!

  • Eilen14:20
    Liikunta

    Varusmiesten kunto on parantunut – näin se tapahtui