Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

14.7 Äänekoski

Julkaistu 14.07.2005 14:49

(Jakso on uusinta, esitetty 10.6.2004)

Sinikka halusi yllättää tyttärensä kutsumalla Soppamiehen vierailulle Äänekoskelle. Tarjolla on mm lohta.

10.6.2004 ÄäneskoskiÄänekoskiMTV Interactive oy

Lohi escalope ja tomaattifetajuustosalaattia

lohi-escalope

(ohjeet seitsemälle)

  • 1 kg nahallista lohifilettä
  • 700 g tomaatteja
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku timjamia

Kalttaa tomaatit kiehuvassa vedessä ja poista kuoret. Leikkaa lohesta annoskokoisia viipaleita. Mausta lohiviipaleet suolalla ja pippurilla sekä paista kuumalla pannulla. Lohia ei kannata paistaa täysin kypsiksi, koska niiden mehukkuus häviää. Tarjoa lohen päällä käsin revittyjä tomaatteja ja fetajuustoa. Koristele annos timjamilla ja oliiviöljyllä.

Pasta latva-artisokasta ja sienistä

Pasta latva-artisokasta ja sienistä

  • 7 latva-artisokkaa
  • 700 g spagettia
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 100 g osterivinokkaita
  • 100 g siitakesieniä
  • 4 sitruunaa
  • 1/2 maalaisleipä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1/2 ploa valkoviiniä
  • 3 dl oliiviöljyä

Kuori latva-artisokat ja valmista niiden keitinliemi. Liemeen 1/2 pulloa valkoviiniä, 1 l vettä, kahden sitruunan mehu, 1 rkl vehnäjauhoja, 1 dl oliiviöljyä ja suolaa. Artisokkien keittoaika on n. 20 min. Paista kasvikset pannulla ja lisää spagetti. Mausta oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Koristele paistetuilla leipäkuutioilla.

10.6.2004 Ääneskoski10.6.2004 ÄäneskoskiMTV Interactive oy

Lisää aiheesta:

Haaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriinRuotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"Poista tämä reppu heti käytöstä!Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"
Lifestyle
lohi-escalope
Mtv Interactive oy
Pasta latva-artisokasta ja sienistä
MTV Interactive Oy

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:55
    Jalokivet

    Haaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriin

  • 17:13
    Ruoka

    Ruotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"

  • 15:57
    Takaisinvedot

    Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!

  • 14:31
    Asuminen

    Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"

  • 12:28
    Takaisinvedot

    Poista tämä reppu heti käytöstä!