Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

14.10.2002 Salviamaksaa salaattipedillä ja karviaisjää

Paistettua maksaa salaattipedillä
Paistettua maksaa salaattipedilläCopyright MTV Oy 2002
Julkaistu 15.10.2002 14:32

300 g vasikan- tai naudanmaksaa ohuina viipaleina
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua tuoretta salviaa
suolaa, mustapippuria
rosepippuria

4 kypsää perunaa
1 punasipuli
erilaisia salaatteja
mustapippuria, suolaa
öljyä
mustaleimaemmentalia

Kokoa salaattipeti. Viipaloi perunat ja sipuli ohuiksi. Laita ne kulhoon, kaada päälle hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti nostellen. Lisää lopuksi revittyjä salaatinlehtiä ja sekoita vielä kerran. Jaa salaatti lautasille.

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Voi vaahtoaa, mutta ei vielä ruskistu. Lisää pannuun valkosipuli ja salvia, kuullota hetki. Paista pihvit valkosipuli-salviavoissa miedolla lämmöllä rapeiksi ja kullanruskeiksi. Pihvit saavat jäädä sisältä mehukkaan punertaviksi. Ohuet maksapihvit kypsyvät nopeasti (2-3 minuuttia/puoli).

Laita pihvit salaattipedille ja vuole päälle lastuja mustaleimaemmentalista.

Karviaisjää

jäisiä karviaisia
hunajaa maun mukaan
1-2 dl kivennäisvettä tai kermaa

Laita kohmeiset karviaiset ja hunaja tehosekoittimeen , soseuta. Lisää kivennäisvesi tai kermaa. Tarkista maku. Tarjoa heti.

- Toim. Sonja Blåberg ja Kaisa Torkkeli

Lisää aiheesta:

Kuski ajoi suojatietä ylittävän nenän edestä ja keskisormi nousi – poliisilta kova ratkaisuKysely: Diabeetikot pääsevät lääkäriin liian harvoin – "He ovat pimennossa"Jauhelihahaasteita ei ole vieläkään selätetty – "Ei ole ollut ihan helppo juttu tälle alalle"Suomen tiet ovat huonossa kunnossa, eikä parannusta näy – "Synkältä näyttää"Poliisi varoittaa: Tästä talvitouhusta ropsahtaa sakkoja – "Muutamilla kuljettajilla lähtenyt lapasesta"Suomen tappavimman syövän määrä tuplaantunut naisilla – "Oireilee yleensä vasta, kun tauti on valitettavan pitkällä"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:51
    Liikenne

    Kuski ajoi suojatietä ylittävän nenän edestä ja keskisormi nousi – poliisilta kova ratkaisu

  • 13:08
    Diabetes

    Kysely: Diabeetikot pääsevät lääkäriin liian harvoin – "He ovat pimennossa"

  • 10:33
    Jauheliha

    Jauhelihahaasteita ei ole vieläkään selätetty – "Ei ole ollut ihan helppo juttu tälle alalle"

  • 09:54
    Liikenne

    Suomen tiet ovat huonossa kunnossa, eikä parannusta näy – "Synkältä näyttää"

  • 08:45
    Liikennevalvonta

    Poliisi varoittaa: Tästä talvitouhusta ropsahtaa sakkoja – "Muutamilla kuljettajilla lähtenyt lapasesta"