Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

14.10.2002 Salviamaksaa salaattipedillä ja karviaisjää

Paistettua maksaa salaattipedillä
Paistettua maksaa salaattipedilläCopyright MTV Oy 2002
Julkaistu 15.10.2002 14:32

300 g vasikan- tai naudanmaksaa ohuina viipaleina
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua tuoretta salviaa
suolaa, mustapippuria
rosepippuria

4 kypsää perunaa
1 punasipuli
erilaisia salaatteja
mustapippuria, suolaa
öljyä
mustaleimaemmentalia

Kokoa salaattipeti. Viipaloi perunat ja sipuli ohuiksi. Laita ne kulhoon, kaada päälle hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti nostellen. Lisää lopuksi revittyjä salaatinlehtiä ja sekoita vielä kerran. Jaa salaatti lautasille.

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa. Voi vaahtoaa, mutta ei vielä ruskistu. Lisää pannuun valkosipuli ja salvia, kuullota hetki. Paista pihvit valkosipuli-salviavoissa miedolla lämmöllä rapeiksi ja kullanruskeiksi. Pihvit saavat jäädä sisältä mehukkaan punertaviksi. Ohuet maksapihvit kypsyvät nopeasti (2-3 minuuttia/puoli).

Laita pihvit salaattipedille ja vuole päälle lastuja mustaleimaemmentalista.

Karviaisjää

jäisiä karviaisia
hunajaa maun mukaan
1-2 dl kivennäisvettä tai kermaa

Laita kohmeiset karviaiset ja hunaja tehosekoittimeen , soseuta. Lisää kivennäisvesi tai kermaa. Tarkista maku. Tarjoa heti.

- Toim. Sonja Blåberg ja Kaisa Torkkeli

Lisää aiheesta:

Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää