13-vuotias tyttö kidnapattiin Texasissa – pelastui neuvokkuutensa ansiosta

13-vuotias tyttö kidnapattiin Texasissa. Hän pelastui heiluttamalla kylttiä auton ikkunasta. 1:02
Lastenkodista karkumatkalla ollut tyttö pelastui nokkeluutensa ansiosta.

Kidnapattu teinityttö onnistui herättämään ihmisten huomion heiluttamalla "auta minua" -kylttiä ikkunan läpi pysäköidyn auton sisältä.

9. heinäkuuta Long Beachin kaupungissa Kaliforniassa ohikulkija huomasi nuoren tytön pitelevän kylttiä parkissa olevassa autossa. Kyltissä luki ”auttakaa minua”. Ohikulkija soitti välittömästi hätänumeroon.

Paikalla rientäneet poliisiyksiköt löysivät autosta ahdistuneen oloisen, hätääntyneen tytön.

 

Ase ja käsiraudat löytyivät autosta

Autossa oli myös kidnappaajan ase, jolla hän oli uhannut tyttöä kidnappauksen hetkellä. Aseen lisäksi autosta löytyi myös käsiraudat.

Tyttö oli Long Beachin poliisin tiedotteen mukaan siepattu aseella uhaten bussipysäkiltä kolme päivää aiemmin San Antoniossa, Texasissa.

Harmaalla Nissan Sientralla ajanut kidnappaaja oli MySanAntonio -uutissivuston mukaan sanonut tytölle, että jos tämä ei nouse hänen autonsa kyytiin, hän aikoo satuttaa tyttöä. 

Kidnappaaja pidätettiin

Kolmen päivän ajan mies oli käyttänyt tyttöä seksuaalisesti hyväkseen useita kertoja. Kidnappauksen kolmantena päivänä miehen täytyi pestä pyykkiä, ja hän ajoi pesulan pihaan.

Hän jätti tytön lukittuun autoon, jossa tyttö onnistui kyhäämään paperille avunpyynnön, jota hän heilutteli ohikulkijoille. Pesulan omistajan mukaan mies oli näyttänyt pelottavalta, ja hänen huolensa oli herännyt miehen omituisen käytöksen johdosta.

Kidanappauksesta ja lapseen kohdistuvista seksuaalisista teoista on pidätetty 61-vuotias texasilainen mies.

Lähde: MySanAntonio, KameraOne,

Lue myös:

    Uusimmat