111 minuuttia siinä meni! Kanada jättimäisissä ongelmissa MM-kisoissa

Kanada kärsii vakavista maalinteko-ongelmista jääkiekon MM-kisoissa. Suurmaa hävisi jo toisen ottelun putkeen, kun USA oli sitä parempi 5-1-lukemin sunnuntaina.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

USA karkasi naapurimaaltaan toisessa erässä, kun Adam Clendening ja kaksi osumaa tehnyt Trevor Moore lisäsivät johtoa 4-0-lukemiin.

Pääkuvan videolla Trevor Mooren 4-0-osuma.

Kanadan kuparisen ottelussa, ja käynnissä olevassa turnauksessa, rikkoi Maxime Comtois ajassa 51.35. Kanada ehti siis pelata yli 111 minuuttia ilman osumia Riiassa, sillä se hävisi 0-2 Latvialle perjantaina.

Avauserässä nähtiin draamaa, kun USA:n maalivahti Anthony Stolarz loukkaantui vakavasti jo viiden minuutin kohdalla. Toisessa päässä puolestaan NHL-molari Darcy Kuemper lahjoitti avausmaalin Yhdysvalloille.

Videot näistä tilanteista alla.

Kanadan pistetili kisoissa on vielä avaamatta. USA:lla on kahdesta ottelusta kolme pistettä. Seuraavaksi Kanada kohtaa Saksan maanantaina ja USA Kazakstanin tiistaina.