Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

11.6. Kirsikkapannukakku ja kirsikkasemifreddo

Julkaistu 11.06.2007 00:00

Kirsikkapannukakku

  • 1 l kirsikoita ilman kiviä
  • 100 g margariinia
  • 4-4,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 kananmunaa
  • 1 dl fruisana-hedelmäsokeria
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 dl kevytmaitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa

Sulata margariini ja sekoita se kermaviilin ja maidon kanssa kulhossa, lisää vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Vatkaa munat ja hedelmäsokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon. Lisää vehnäjauhot ja niiden joukkoon sekoitettu leivinjauhe. Leivitä kirsikat voideltuun ja jauhotettuun pyöreään irtopohjavuokaan ja kaada taikina päälle. Paista 170 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Tarjoile semifreddon kera.

Kirsikkasemifreddo

  • 4 valkuaista
  • 4 keltuaista
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl fruisana-hedelmäsokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl kirsikkahilloa tai -marmeladia
  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa myös kerma vaahdoksi vaniljasokerin joukkoon ja sekoita joukkoon ranskankerma. Yhdistä edelliseen keltuais-sokerivaahto. Sekoita joukkoon kirsikkahillo. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele se massaan. Kaada massa vuokaan ja pakasta. Tarjoile kirsikkapannukakun kanssa.

    Reseptit: Alex Nurmi ja Tommi Vasankari

    Lisää aiheesta:

    Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittamaanPoltatko tällaisia kynttilöitä? "Kannattaa välttää"Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseenVerkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 06:35
      Hyvän mielen jutut

      Vantaalaisen Jennin rottweiler yllätti perheensä: 11-viikkoinen Marlo opetteli skeittamaan

    • Eilen19:15
      Sisäilma

      Poltatko tällaisia kynttilöitä? "Kannattaa välttää"

    • Eilen17:02
      Ruoka

      Halpaa sesonkikasvista myydään nyt huimat määrät – sopii jopa pastaan!

    • Eilen14:11
      Toyota

      Toyota kutsuu Suomessa yli 1 250 autoa tarkastukseen

    • Eilen14:05
      Ilmiöt

      Verkkosanakirja valitsi vuoden sanan – onko 67 jo tuttu?