Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

11.10. Sadonkorjuupasta ja mangorahka

sadonkorjuupasta
sadonkorjuupastaruokala
Julkaistu 11.10.2005 00:00(Päivitetty 11.10.2005 12:25)

Sadonkorjuupasta

  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 5 dl paseerattua tomaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 sipulia
  • 2-3 valkosipulin kynttä
  • pala juuriselleriä
  • 3 porkkanaa
  • 100 g savukylkeä tai pekonia
  • 2 tl sokeria
  • 0,5 rkl kuivattua oreganoa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja kuutioi porkkana sekä selleri. Kuullota sipuleita sekä juureksia paprikalla maustetussa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä n.10 minuuttia. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu savukylki, tomaattipyree, sokeri sekä oregano ja sekoittele vielä hetki. Lisää paseerattu tomaatti ja mausta suolalla sekä pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Tarjoa keitetyn pastan ja parmesaaniraasteen kera.

mangorahka
mangorahkaruokala

Mangorahka

  • 1 prk säilykemangoa tai 2 tuoretta
  • 1 tlk (250 g) maitorahkaa
  • sokeria maun mukaan
  • 1-2 tl vaniljasokeria
  • tilkka sitruunamehua
  • 2 dl kuohukermaa vatkattuna
  • muutama pipari tms. murskattuna

Kuori ja paloittele tuoreet mangot tai valuta säilykkeet. Soseuta hedelmäliha. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita mangosose rahkaan ja lisää sokeria maun mukaan. Lisää myös sitruunamehu sekä vaniljasokeri. Nostele kermavaahto joukkoon ja jaa rahka annoskulhoihin. Koristele muutamalla mangokuutiolla ja murskatuilla kekseillä. Tarjoile.

Reseptit: Teresa Välimäki /Ruokala

Lisää aiheesta:

Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suositteleeSamsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelinSuora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissaParhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaan
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:48
    Aamiainen

    Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suosittelee

  • Eilen19:16
    Puhelimet

    Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelin

  • Eilen18:57
    Halpa vs. kallis

    Suora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"

  • Eilen18:04
    Ruoka

    Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

  • Eilen16:42
    Jouluruoka

    Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"