Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

11.10. Sadonkorjuupasta ja mangorahka

sadonkorjuupasta
sadonkorjuupastaruokala
Julkaistu 11.10.2005 00:00(Päivitetty 11.10.2005 12:25)

Sadonkorjuupasta

  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 5 dl paseerattua tomaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 sipulia
  • 2-3 valkosipulin kynttä
  • pala juuriselleriä
  • 3 porkkanaa
  • 100 g savukylkeä tai pekonia
  • 2 tl sokeria
  • 0,5 rkl kuivattua oreganoa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja kuutioi porkkana sekä selleri. Kuullota sipuleita sekä juureksia paprikalla maustetussa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä n.10 minuuttia. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu savukylki, tomaattipyree, sokeri sekä oregano ja sekoittele vielä hetki. Lisää paseerattu tomaatti ja mausta suolalla sekä pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Tarjoa keitetyn pastan ja parmesaaniraasteen kera.

mangorahkamangorahkaruokala

Mangorahka

  • 1 prk säilykemangoa tai 2 tuoretta
  • 1 tlk (250 g) maitorahkaa
  • sokeria maun mukaan
  • 1-2 tl vaniljasokeria
  • tilkka sitruunamehua
  • 2 dl kuohukermaa vatkattuna
  • muutama pipari tms. murskattuna

Kuori ja paloittele tuoreet mangot tai valuta säilykkeet. Soseuta hedelmäliha. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita mangosose rahkaan ja lisää sokeria maun mukaan. Lisää myös sitruunamehu sekä vaniljasokeri. Nostele kermavaahto joukkoon ja jaa rahka annoskulhoihin. Koristele muutamalla mangokuutiolla ja murskatuilla kekseillä. Tarjoile.

Reseptit: Teresa Välimäki /Ruokala

Lisää aiheesta:

"Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takarajaTyönantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopatTällaista on näkövammaisen arki suomalaisessa ruokakaupassa – "Voi olla ihan tuuripeliä"Suomi yllättävän Onlyfans-tilaston kärjessäVappu Pimiän saaristolaisleipä on hitti: "Maailman helpoin tehdä"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:27
    Elektroniikka

    "Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!

  • 09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja

  • 08:56
    Lifestyle

    Työnantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopat

  • 06:46
    Näkö

    Tällaista on näkövammaisen arki suomalaisessa ruokakaupassa – "Voi olla ihan tuuripeliä"

  • Eilen19:03
    Onlyfans

    Suomi yllättävän Onlyfans-tilaston kärjessä