102-vuotias sai viimein toteuttaa unelmansa – teki laskuvarjohypyn: "Yksi kerta riittää"

Miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa 0:48
Katso myös: Laskuvarjoilu aiheutti ylimääräistä jännitystä, kun miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa! Dion, 39, menetti jalkansa hypättyään laskuvarjohypyn Kaliforniassa. Hän onnekseen sai jalan takaisin.

102-vuotias veteraani sai toteuttaa unelmansa tandem-hypystä.

Amerikkalaisnainen toteutti unelmansa 102-vuotiaana. Vivian "Millie" Bailey päätyi tekemään laskuvarjohypyn, kun häneltä kysyttiin tv-ohjelmassa, millaista haavettaan hän ei koskaan ole voinut toteuttaa.

102-vuotias haaveili tandem-hypystä

Millie kertoi veteraanien tarinoita vangitsevan ohjelman kuvauksissa, että oli inspiroitunut presidentti George H.W. Bushin laskuvarjohypystä, jonka tämä teki ollessaan 90-vuotias.

– Minua inspiroi se, että hän teki sen. Se, että tuon ikäinen saattoi hypätä, Millie kertoi WJLA-TV:n haastattelussa.

Tandem-hypyn kalleuden vuoksi Millie ei ollut kyennyt toteuttamaan unelmaansa. Tv-ohjelman tuotantoyhtiö päätti maksaa hypyn naisen puolesta. 

"Se oli upeaa, todellinen nautinto"

Perhe ja ystävät olivat paikalla seuraamassa, kun lentokone vei naisen korkeuksiin. Millien mukaan laskuvarjohyppy oli suorastaan riemastuttava kokemus.

Millie hyppää tandem-hypyn. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Millie sai kunniakirjan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Se oli upeaa, todellinen nautinto. Pelkäsin yhden minuutin ajan, koska tuntui, että vain romahdan alas, mutta sitten ajattelin, että joku pitelee minusta kiinni, nainen kuvailee.

Kieltäytyi uusintahypystä

Ohjaaja kysyi Millieltä, haluaisiko hän tehdä toisenkin hypyn.

– Yksi kerta riittää, nainen nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat