Pari juhli 60-vuotishääpäiväänsä upeilla uusintahääkuvilla – eivät ole koskaan edes harkinneet eroa: "Uskomaton esimerkki aidosta, aikaa kestävästä rakkaudesta"

Hoivakoti etsi vanhuksille kirjekavereita – huippusuosio 1:55
Huikea idea! Amerikkalaisen hoivakodin asukkaat ovat saaneet yli kymmenen tuhatta kirjettä sen jälkeen, kun hoivakoti alkoi etsiä kirjekavereita eristyksissä eläville ikäihmisille sosiaalisen median kautta.

60 vuotta naimisissa ollut pariskunta poseerasi uusintahääkuvissa alkuperäisiin hääasuihinsa pukeutuneena.

Valokuvaaja Katie Autry sai tilaisuuden ottaa hyvin uniikit "hääkuvat", kun Marvin ja Lucille Stone päättivät juhlia 60-vuotishääpäiväänsä uusilla yhteiskuvilla. Amerikkalaispari avioitui vuonna 1960 Nebraskassa; he olivat 29- ja 22-vuotiaita.

– Meillä oli pappi, joka oli ensimmäistä kertaa toimittamassa hääseremoniaa. Hän oli vähän hermona, mutta hän sai homman hoidettua ja menimme naimisiin, Marvin muisteli paikalliskanavan haastattelussa.

– Isäni itki. Hän oli ainoa, joka itki. Äitini säteili, he molemmat ajattelivat, että Marvin on yksinkertaisesti täydellinen, ja se kieltämättä auttaa, kun vanhempasi pitävät ihmisestä, jonka kanssa avioidut, Lucille tunnustaa.

Parin 60-vuotishääkuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eivät koskaan edes harkinneet eroa

Sekä Marvin että Lucille ovat eläneet läpi lama-ajan ja kasvanut maatilalla. Parilla on kolme yhteistä lasta. Marvinin ja Lucillen mukaan rakkaus ei ole vuosikymmenten varrella hiipunut.

– Emme aina ole samaa mieltä, Marvin tunnustaa.

Miehen mukaan kaksikolla on kuitenkin aina ollut elämässään samat toiveet ja arvomaailma, jolloin erimielisyydetkin ovat aina lopulta menneet ohi.

– Meillä on ollut samat arvot, joten kaikki on toiminut aika hyvin, emmekä koskaan ole miettineet eroa, Marvin sanoo.

– Ensimmäisestä päivästä lähtien oletin, että avioliitto on ikuinen. Teet, mitä täytyy, emmekä missään nimessä ole olleet täydellisiä avioliitossamme. Meillä on ollut riitoja ja erimielisyyksiä, mutta isoissa asioissa olemme aina melko samaa mieltä, Lucille sanoo.

"Älä odota, että saat kaiken, mitä haluat"

Pari kertoo vuosien varrella oppineensa välttelemään huolehtimista, kulkemaan elämän virran mukana ja kommunikoimaan kunnolla.

– Käytä resursseja, jotka sinulla on. Älä odota, että saat kaiken, mitä haluat. Keskity matkan varrella tarvittaviin asioihin, usko ja pidä asenteesi positiivisena. Tee parhaasi, Lucille kehottaa.

Parin 60-vuotishääkuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Poseerasivat alkuperäisissä hääpuvuissaan

Kahdeksankymppinen pari poseerasi kuvaaja Katielle luonnossa 60-vuotispäivänsä kunniaksi. Otoksissa kumpikin käytti alkuperäistä hääpukuaan. Lucille valmisti pukunsa vuosikymmeniä sitten itse.

– Pisimpään vei ommella 52 nappia, jotka ovat hihoissa ja selässä, hän paljasti.

Myös kuvaaja Katie kysyi parilta neuvoja kestävään liittoon. Stonet antoivat tällaiset ohjeet:

  1. Tee kovasti työtä
  2. Olkaa kilttejä toisillenne
  3. Ajattele ennen kuin puhut
  4. Luota toisen vahvuuksiin, niiden avulla pääset omien heikkouksiesi yli
  5. Usko vahvasti

– Mikä uskomaton esimerkki aidosta, aikaa kestävästä rakkaudesta nämä kaksi ovatkaan. Olen niin iloinen, että tapasin heidät, ja oli kunnia saada vangita helle nämä muistot, Katie toteaa.

Parin 60-vuotishääkuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat