100 vuotta täyttänyt Tuikku kutsui synttäreilleen Hunksit – palvelutalon asukkaat villiintyivät: "Paita pois!"

Tuikku täytti 100 vuotta ja toivoi Scandinavian Hunkseja syntymäpäiväjuhliin  – riisuvat miestanssijat villitsivät palvelutalon asukkaat 0:54
Tuikku täytti 100 vuotta ja toivoi Scandinavian Hunkseja syntymäpäiväjuhliin – riisuvat miestanssijat villitsivät palvelutalon asukkaat

Scandinavian Hunks ilahdutti sata vuotta täyttänyttä Tuikku Vanajasta tämän syntymäpäiväjuhlissa maanantaina.

Kun Tuikku Vanajas vietti helsinkiläisessä Hopeatien palvelutalossa maanantaina 100-vuotissyntymäpäiviään, ei ohjelmassa tyydytty pelkkiin kakkukahveihin. 

Synttärisankaria, muita palvelutalon asukkeja ja heidän omaisiaan saapui nimittäin viihdyttämään eroottinen tanssiryhmä Scandinavian Hunks.

Ryhmää luotsaava Petri "Mauno" Ahonen kertoo MTV Uutisille, että aloite esiintymiseen tuli palvelutalon puolelta, sillä Vanajas itse toivoi Hunkseja paikalle merkkipäivänsä kunniaksi.

– Olimme esiintyneet siellä kerran aiemmin kolme vuotta sitten ja Tuikku toivoi meitä syntymäpäivilleen, sillä hänelle oli jäänyt hyviä muistoja. Julisteet ja kaikki olivat tallessa vielä, Ahonen kertoi.

Palvelutalo on tanssiryhmälle hieman poikkeuksellinen esiintymisympäristö. Ahosen mukaan tunnelma oli kuitenkin loistava.

– Tänään oli superpäivä siellä. Oli ihana huomata, että iloa voidaan jakaa monella tapaa. Kyllä siellä kovasti taputettiin ja huudettiin, että paita pois, hän kiitteli.

– Tunnelma oli iloinen ja positiivinen. Aitous, ilo ja keveys… Se oli ihan käsinkosketeltavissa. Tuikun huumori ja asenne elämään antoi älyttömän paljon myös meille.

Toiveen toteutuminen ei tullut päivänsankarille yllätyksenä. Ahonen kertoo, että Hunksit kävivät tervehtimässä Tuikkua jo perjantaina.

– Kävimme tuomassa pelikortteja, kalentereita ja julisteita. Silloin juttelimme ja kerroimme, että tulemme sitten maanantaina juhlimaan kunnolla. Kyllä hän oli otettu ja taisi sanoa toimittajille, että nämä olivat parhaat synttärit koskaan, kertoi Ahonen, jota sanat lämmittivät.

Ahosen mukaan Hunkseilla on maaliskuussa edessä ainakin yksi toinenkin palvelukotikeikka.

– Kyllähän näitä haluaisi tehdä enemmänkin, kun yleisöstäkin puhutaan paljon, että tässä nuortuu monia vuosia. Katsotaan, miten meidän muiden keikkojen ohella ehtii.

Lue myös:

    Uusimmat