10 vinkkiä: Näin hemmottelet itseäsi edullisesti ja vaivatta!

Cosmopolitan antoi naisille vinkkejä siihen, kuinka itseään voi hemmotella helposti kotioloissa ilman kalliita kuluja.

Itsensä hemmottelun ei tarvitse olla kallista tai vaivalloista. Cosmopolitan listasi miellyttäviä ideoita, jotka ovat yksinkertaisia, edullisia ja aisteja hätkähdyttäviä. Kokeile ja ylläty!

1. Kun olet lämpimässä, höyryävässä kylvyssä, vedä silmälaput silmille. Yhden aistin poissulkeminen vahvistaa toista, joten voit paremmin keskittyä veden rauhoittavaan vaikutukseen. Älä kuitenkaan kokeile tätä jos tunnet itsesi väsyneeksi: kylpyammeeseen nukahtamisesta ei hyvää seuraa.

2. Jemmaa pakastimeen kulhollinen viinirypäleitä. Kun palaat töistä kuuman päivän päätteeksi, anna viinirypäleiden sulaa yksitellen hitaasti suussasi.

3. Enää sinun ei tarvitse herätä korvia raastavaan herätyskellon piipitykseen. Aseta iPodisi herättämään sinut kappaleella, jonka yhdistät mielessäsi esimerkiksi superrentouttavaan lomaan. Hyvää huomenta!

4. Viilennä vartalovoidepurkkiasi jääkaapissa ja hiero voidetta ihollesi ennen nukkumaanmenoa.

5. Sellaisena iltana, kun tiedät syöväsi illallisen yksin, hemmottele itseäsi. Sen sijaan, että söisit eilisillan tähteitä, laita itsellesi ateria viimeisen päälle.

6. Otata itsestäsi kauniita kuvia ja säilytä ne. Kahdeksankymppisenä voit katsella kuvia ja muistella, mikä kaunotar olitkaan!

7. Heiluttele jalkojasi sadettimen yllä ja anna vesisuihkujen kutittaa kantapäitäsi.

8. Vaihtele hajuvetesi tuoksua – ja paikkaa, joihin suihkutat sitä – päivittäin. Nenä sopeutuu nopeasti samoihin tuoksuihin.

9. Sipaise tippa piparminttuöljyä hiussuortuviisi käydessäsi suihkussa. Aina kun liikutat päätäsi, hiuksistasi vapautuu virkistävä tuoksu.

10. Käy leivontakurssilla, jotta osaat pyöräyttää itsellesi suklaakakun milloin haluat.

Lähde: Cosmopolitan

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat