10 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon kun deittailet ikisinkkua

Ennen kuin alat deittailla ikisinkkua, kannattaa olla tietoinen hänen mahdollisista ominaispiirteistään. Hän on arvatenkin tottunut olemaan itsenäinen ja vapaa – ja tämä näkyy hyvin vahvasti hänen asenteessaan.

Kaikille sinkkuna oleminen ei ole pakkopullaa, vaan valinta. Ikisinkku on se, joka on viihtynyt yksin jo pidemmän aikaa ja on laittanut kaiken muun parisuhteen edelle. Jos deittailet pitkään sinkkuna ollutta henkilöä, varaudu tähän: hänellä saattaa olla hyvin pinttyneitä piirteitä ja tapoja.

Muista nämä, jos deittailet pitkään sinkkuna ollutta henkilöä

1. Hänen sydämensä on saattanut särkyä aiemmin.

Se, että hän on viihtynyt pidemmän aikaa sinkkuna, voi myös johtua siitä, että hän on aiemmin saanut pahoja kolhuja rakkaudessa. Vaikka ikisinkku voi vaikuttaa päällepäin itsenäiseltä, voi kovan kuoren alla piillä epävarma ja herkkä persoona, joka pelkää tulevansa loukatuksi.

2. Hän ei kaipaa kaitsettavaa puolisoa.

Ei, hän ei ole se, joka haluaa pestä pyykkisi tai kokata sinulle eväät töihin. Hän haluaa olla rakastajasi ja kumppanisi, ei vanhempasi, piikasi tai psykologisi. Hän osaa ja haluaa koota itse omat huonekalunsa.

3. Hän tietää, mitä hän haluaa.

Jossain vaiheessa elämää sitä vain tietää, millaisena sitä haluaa juoda aamukahvinsa, syödä pihvinsä ja millaisen kumppanin haluaa rinnalleen. Ikisinkku saattaa vaikuttaa jopa nirsolta, mutta hän ei halua tuhlata aikaansa syöden ylikypsää pihviä hampaat irvessä tai katsella kumppania, joka ei ole sitä, mitä hän haluaa. Hän saattaa olla tästä syystä joskus hyvinkin ennaltatuomitseva.

4. Hän ei odota, että hänet pelastetaan.

Sinkkuna tovin viihtynyt nainen tuskin on, se joka odottaa prinssi rohkean pelastavan hänet susilta. Ehei, hän itse osaa ja haluaa huolehtia itsestään. Mutta ei kuitenkaan tarkoita, ettei hän kaipaisi rinnalleen prinssi rohkeaa – hän ei vain ole tottunut tulemaan pelastetuksi, eikä kaipaakaan sellaista. Hän arvostaa sitä, että olette tasavertaisia.

5. Hän etsii kumppania, ei väliaikaista ihastusta.

Henkilö, joka on ollut pidemmän aikaa sinkkuna omasta halustaan, tuskin kaipaa vain pientä sutinaa tai deittailua. Jos ikisinkku kaipaa parisuhdetta, hän myös kaipaa kumppania – ei vain hetken huumaa tai pintapuolista leikittelyä.

6. Hän arvostaa itsenäisyyttä.

Sinkkuna yksi asia korostuu yli muiden: se on vapaus. Ikisinkku on tottunut tulemaan ja menemään miten huvittaa, joten häntä ärsyttää jos alat udella hänen menojensa perään tai pyytää häneltä ikään kuin lupaa omille menoillesi.

7. Hän olettaa, että sinulla on myös oma elämä – kuten hänelläkin.

Niin, hän on tottunut vapauteensa, kuten myös omiin rutiineihinsa siitä pihvinsä syömisestä alkaen. Ikisinkku ei ajattele, että toinen ihminen tekisi hänestä kokonaisen. Hän kyllä nauttii seurastasi, mutta arvostaa myös sitä, että voitte nähdä omia ystäviänne ja olla joskus erossakin pidempiä aikoja. Ikisinkku kaipaa kovasti omaa aikaa ja tilaa.

8. Hän on hyvin omapäinen.

Hän uskaltaa puhua tuntemattomille, tutustua uusiin ihmisiin, kokeilla uutta ruokaa, matkustaa ympäri maailmaa. Sinkkuna pidemmän aikaa ollut on usein seikkailunhaluinen persoona ja onkin tottunut selviämään yksin mistä tahansa – ja se voi myös nousta joskus "hattuun". Hänen itsetietoisuutensa voi olla hyvinkin haastavaa.

9. Hän väittää, ettei usko tosirakkauteen.

Hän saattaa suorastaan halveksia rakkautta, ihastumista ja romantiikkaa ja tuoda hyvin vahvasti esille sen, ettei hän edes usko tosirakkauteen. Muista kohta 1: hän on saattanut pettyä rakkauteen aiemmin.

10. Hän voi olla hyvinkin suora.

Ikisinkun itsenäinen asenne voi näkyä myös suorasukaisuutena. Hän saattaa testata ihmisiä: miten he oikein suhtautuvat hyökkäävään asenteeseen? Osaavatko he puolustautua? Ikisinkku saattaa haluta myös osoittaa, että hän osaa näyttää kaapin paikan eikä päästä ketään ryppyilemään hänelle.

Video: Miten parisuhteessa voi vaatia omaa tilaa?

(Inspiraation) lähde: Lifehack.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja