Päärynäpuuro
- 1 l vettä
- 4 dl kaurahiutaleita
- 1-2 päärynää raastettuna
- tarjoiluun mehukeittoa
Kiehauta vesi ja lisää kaurahiutaleet sekä päärynäraaste. Hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Mausta halutessasi ripauksella suolaa. Tarjoile valmiin mehukeiton kera.
Aamiaisjogurtti
- Maustamatonta A-jogurttia
- Marjoja
- Mysliä
- Auringonkukan- ja pellavansiemeniä
Kokoa annos lasiin niin, että raaka-aineet ovat kerroksittain. Tarjoile kylmänä.
Aamiaisleipä
- Ruisleipää
- Margariinia
- Salaattia
- Tomaattia
- Paprikaa
- Kevytjuustoa
Sipaise leipä kevyesti margariinilla, laita päälle juustoviipale ja reilusti vihanneksia.
Tarjoa aamiaisen kanssa kahvia tai teetä, mehua ja lasi rasvatonta maitoa.
Reseptit: Pauliina Pietilä ja Teresa Välimäki