10.4. Täytetyt paprikat ja salaattia

  • 4 paprikaa
  • 2 dl keitettyä riisiä
  • 400 g soijarouhetta
  • 1 purjo
  • 100 g siitakesieniä
  • 1 tlk maustettua tomaattimurskaa
  • 100 g juustoraastetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ruokaöljyä

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenkota. Ruskista valmiiksi liotettu soijarouhe pannulla öljytilkassa ja lisää hienonnettu purjo, sienet sekä mausteet. Kaada valmis seos riisin joukkoon ja lusikoi sekoittunut seos paprikan puolikkaisiin. Asettele paprikat uunivuokaan ja kaada loraus vettä vuoan pohjalle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat