1.3. Thaimaalaista kalacurrya ja ranskalaisia mantelikeksejä

Meri-Tuuli opastaa Nikille thaimaalaisen keittiön niksejä valmistamalla . Henkka tekee tuoreesta , jotka maustetaan korianterikastikkeella. Niki leipoo jälkiruokaherkuksi , jotka tarjoillaan vadelma-wasabikastikkeen kanssa.

Meri-Tuuli tuo lahjaksi kirjan, jota on sanottu kiinalaisen keittiön Raamatuksi. Niki tuo ruokailumusiikiksi tunnelmallista ja upeaäänistä Julie Londonia. Henkka valitsee viinin, joka sopii täydellisesti nautittavaksi aasialaisen mausteisen ruoan kanssa.

Lahja: The food of china, a journey for food lovers (Murdoch books), Hobbooks 29,50 €
Viini: Seigneurs de Ribeaupierre, Alko 24,80 €
Musiikki: Julie London: The liberty years, The Best of Julie London, Digelius

(Köyhät ritarit 1.3.2007)

Lue myös:

    Uusimmat