Mainos

1.3. Thaimaalaista kalacurrya ja ranskalaisia mantelikeksejä

Meri-Tuuli opastaa Nikille thaimaalaisen keittiön niksejä valmistamalla . Henkka tekee tuoreesta , jotka maustetaan korianterikastikkeella. Niki leipoo jälkiruokaherkuksi , jotka tarjoillaan vadelma-wasabikastikkeen kanssa.

Meri-Tuuli tuo lahjaksi kirjan, jota on sanottu kiinalaisen keittiön Raamatuksi. Niki tuo ruokailumusiikiksi tunnelmallista ja upeaäänistä Julie Londonia. Henkka valitsee viinin, joka sopii täydellisesti nautittavaksi aasialaisen mausteisen ruoan kanssa.

Lahja: The food of china, a journey for food lovers (Murdoch books), Hobbooks 29,50 €
Viini: Seigneurs de Ribeaupierre, Alko 24,80 €
Musiikki: Julie London: The liberty years, The Best of Julie London, Digelius

(Köyhät ritarit 1.3.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.